Välkommen till Rolf Ericson Bil

Vi är återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia i Borlänge och Falun. Vi säljer också begagnade bilar av alla märken med generösa begagnatgarantier. Vid våra anläggningar finns verkstad, skadeverkstad, däckcenter, Tanka, Tvätta, Hertz biluthyrning och butik med reservdelar och tillbehör. Välkommen!

 • rebil_hertz_jul_300x300px

  Boka julens resa nu!

  21 November 2016

  Julstök i all ära men passa på att boka hyrbilen till julens alla resor redan nu. Julfirande på herrgård, skidsemester eller resa hem till släkten, oavsett så finns det en bil som passar. Läs mer om erbjudandet här!

  Läs mer »

 • oppethelg_thumb

  Öppethelg 12-13 november!

  9 November 2016

  Nu i helgen har vi öppethelg hos oss med riktigt fina erbjudanden på både nya och begagnade bilar. Prata med våra säljare och provkör både lördag (kl 10-15) och söndag (kl 11-15). Välkomna! Några av alla våra erbjudanden: XC60 Classic….

  Läs mer »

 • megane_thumb

  Nya Renault Megane Sport Tourer

  29 September 2016

  Gör plats för livet i Nya Renault MEGANE Sport Tourer. Prova sportläget efter intensiva dagar på jobbet och välj omvägen hem. Eller byt till komfortläget för långturer med dina kära. För bekvämlighets skull finns massage i förarstolen, rattvärme och Full LED-strålkastare….

  Läs mer »

 • clio_thumb

  Nya Renault Clio

  29 September 2016

  Renault Clio är en av Europas mest älskade bilar. Nu är den tillbaka med ännu mer förförande design och komfort som verkligen väcker känslorna till liv. Just nu får du dessutom 3 års fri service, 4 vinterhjul och 5 års garanti. Det…

  Läs mer »

 • XC60_D3_kinetic_300x300px

  Volvo XC60 Classic. Sveriges mest populära SUV.

  27 September 2016

  Volvo XC60 Classic är en alltigenom mångsidig bil och perfekt för familjens alla behov. En bil där komfort och säkerhet ligger i absolut toppklass och som enkelt hanterar även de sämsta vägarna. Just nu kan du skaffa dig en Volvo XC60…

  Läs mer »