Rolf Ericson Bil 60-årsfond

fond_1_625px

I samband med vårt 60-årsjubileum 2012 skapade vi Rolf Ericson Bil 60-årsfond. Fonden är en långsiktig satsning med syfte att stödja lokala ideella föreningar och organisationer för att de ska kunna utveckla sina verksamheter för ett bättre Dalarna. 

Vi stödjer ideella föreningar och organisationer
Rolf Ericson Bil 60-årsfond har som syfte att stödja lokala ideella föreningar och organisationer så att de ska kunna utveckla sina verksamheter för ett bättre Dalarna. Vi vill kunna ge stöd till de som brinner för goda saker i vårt samhälle och därför är fonden bred och kan ge stöd till många olika typer av verksamheter, till exempel inom idrott, musik, hobbyverksamheter, teater, sociala verksamheter, miljöfrågor med mera. Vi avsätter 300.000 kronor till fonden som delas ut vid en årlig ceremoni i Falun eller Borlänge.  För fonden finns en kommitté som beslutar om tilldelning och fördelning av stöd.

fond_vinnare_625px

Ansök senast 31 augusti 2014
Berättigade att söka är ideella föreningar och organisationer med verksamhet i Dalarna. När ni söker är det viktigt  att ni beskriver och berättar vad ni vill göra med stödet. Sök hellre en gång för mycket än en för lite. Ansökningstiden för stöd ut fonden 2014 är 1 januari – 31 augusti 2014. Välkommen med din ansökan!


Fonden är skapad av koncernen Rolf Ericson Bil. I koncernen ingår Rolf Ericson Bil i Dalarna AB som finns i Falun och Borlänge samt Rolf Ericson Lastvagnar & Bussar AB som finns i Borlänge och Mora.