Rolf Ericson Bil 60-årsfond

fond_1_625px

I samband med vårt 60-årsjubileum 2012 skapade vi Rolf Ericson Bil 60-årsfond. Fonden är en långsiktig satsning med syfte att stödja lokala ideella föreningar och organisationer för att de ska kunna utveckla sina verksamheter för ett bättre Dalarna. 

Vi stödjer ideella föreningar och organisationer
Rolf Ericson Bil 60-årsfond har som syfte att stödja lokala ideella föreningar och organisationer så att de ska kunna utveckla sina verksamheter för ett bättre Dalarna. Vi vill kunna ge stöd till de som brinner för goda saker i vårt samhälle och därför är fonden bred och kan ge stöd till många olika typer av verksamheter, till exempel inom idrott, musik, hobbyverksamheter, teater, sociala verksamheter, miljöfrågor med mera. Vi avsätter 300.000 kronor till fonden som delas ut vid en årlig ceremoni i Falun eller Borlänge. För fonden finns en kommitté som beslutar om tilldelning och fördelning av stöd.

Fonden är skapad av koncernen Rolf Ericson Bil. I koncernen ingår Rolf Ericson Bil i Dalarna AB som finns i Falun och Borlänge samt Rolf Ericson Lastvagnar & Bussar AB som finns i Borlänge och Mora.

fond_vinnare_625px

 

Förening/organisation*

Kontaktperson*

Adress*

Postnummer och ort*

Telefon*

E-mail*


 Nyhetsbrev, ja tack

Sökt belopp*

Beskrivning av ändamål*


* Alla fält är obligatoriska att fylla i.