Renault Captur i uppfräschad version

31 May, 2017, kl 08:57

Capturs grill är omdesignad och är nu mer i linje med varumärkes övriga crossovermodeller – Koleos och Kadjar. Både främre- och bakre stötfångarna har försetts med hasplåtar. Nytt på  Captur är full-LED “Pure Vision”-ljus. På nedre delen av stötfångaren sitter numera de C-formade LED-varselljusen som är ett kännetecken för Renaults nya ljussignatur. Bakljusen med samma signatur lyser i både dagsljus och mörker.

Inredningen har uppgraderats genom nya material med högre kvalitetskänsla. Växelspaken har ny utformning och ratten är i nytt material. Sätena på vissa versioner har mer sidostöd och högre komfort i Nya Captur. Dörrpaneler har arbetats om för snyggare integration av knappar och reglage. LED-taklampan har fått separata läslampor.

Läs mer på mynewsdesk