Artikel om vårt nya Skadecenter

13 November, 2019, kl 08:46

Sedan en tid står vårt nya Skadecenter på Kolonnen i Falun klart och verksamheten pågår för fullt. Falu-Kuriren besökte oss och pratade med Anders Holmgren som är chef vid vårt Skadecenter.

“Bilfirmans bygge för 70 miljoner är klart

FALUN En stor företagsinvestering i Falun står klar. Rolf Ericson Bil har öppnat sitt skadecenter som kostat 70 miljoner kronor. Fyra personer har anställts i den nya lackeringen.
– I den gamla anläggningen lagade vi 1 000 bilar om året. Målet är här 2 500 bilar när vi är i full gång, säger Anders Holmgren, Rolf Ericson Bils skadechef i Falun och Borlänge. Företagsområdet på Kolonnvägen, på det gamla Myranområdet, börjar ta form. För ett par år sedan beslutade Rolf Ericson Bil att företaget skulle investera 150 miljoner i en anläggning som skulle ersätta bolagets lokaler i Haraldsbo, som är från 1950-talet. Ett delmål är nått. Företagets skadecenter står färdigt.” Läs hela artikeln