Premiär för nya Volvokortet och Carpaykortet

13 December, 2019, kl 09:58

Upptäck fördelarna med våra kort och CarPay.

Nu har vi premiär för det nya Volvokortet och CarPaykortet som du kan ha oavsett vilken bil du kör. Kortet tillsammans med den digitala tjänsten CarPay gör ditt liv med bilen lite förmånligare och smidigare. Du har smarta betallösningar, bonus på alla köp, allt samlat digitalt och fina rabatter och erbjudanden. Kortet har ingen årsavgift och appen CarPay är helt kostnadsfri.

Ditt nuvarande Volvokort fungerar givetvis precis som vanligt och du kan att byta till det nya kortet direkt i appen i början av nästa år. Om du inte kan vänta tills dess (och vi förstår dig) har du möjlighet att byta till den nya designen redan idag.

LÄS MER OM CAR PAYKORTET 

BYT UT DITT KORT

ANSÖK OM KORT