Information kring Corona/Covid-19

18 March, 2020, kl 15:00

Vi på Rolf Ericson Bil är måna om du ska känna dig trygg hos oss. Vi följer självklart myndigheternas rekommendationer kring Corona/Covid-19 och gör allt vi kan för att medverka till att bryta olika smittvägar. För dig som kund innebär det att vi begränsar våra besöksytor såsom våra serviceverkstäder, däckverkstäder, bilvårdsavdelningar och administration.

Vi undviker i största möjliga mån all fysisk kontakt. Vid våra försäljningsavdelningar och kunddiskar försöker vi att hålla ett säkerhetsavstånd. Vi ber alla våra medarbetare och besökare att vara noga med att tvätta händerna ofta och stanna hemma vid symptom.  

I våra verkstäder använder vi engångshandskar, rattskydd, sittskydd och växelspaksskydd på alla bilar. Vi har skärpt våra städrutiner med utökad avtorkning av utsatta områden i våra lokaler såsom handtag, kaffemaskiner, stolar, bord etc. Vi arrangerar tills vidare inga event som bidrar till folksamlingar.

Vid våra Däckcenter har vi anpassat rutinerna så att kunder inte behöver gå in för att lämna bilnycklar och betala. Vi kommer istället ut till er och hämtar bilen så får ni vänta ute medan vi skiftar däck.