70+ eller riskgrupp? Vi hämtar självklart din bil.

2 April, 2020, kl 16:10

Är du 70+ eller tillhör en riskgrupp men behöver serva eller reparera din bil så hjälper vi dig självklart och kommer och hämtar din bil. Kontakta din Personliga Servicetekniker eller ring oss på 0243-25 77 90 i Borlänge eller 023-588 90 i Falun.    

 

Vi på Rolf Ericson Bil är måna om du ska känna dig trygg hos oss. Vi följer självklart myndigheternas rekommendationer kring Corona/Covid-19 och gör allt vi kan för att medverka till att bryta olika smittvägar. För dig som kund innebär det att vi begränsar våra besöksytor såsom våra serviceverkstäder, däckverkstäder, bilvårdsavdelningar och administration.

Vi undviker i största möjliga mån all fysisk kontakt. Vid våra försäljningsavdelningar och kunddiskar försöker vi att hålla ett säkerhetsavstånd. Vi ber alla våra medarbetare och besökare att vara noga med att tvätta händerna ofta och stanna hemma vid symptom.

I våra verkstäder använder vi engångshandskar, rattskydd, sittskydd och växelspaksskydd på alla bilar. Vi har skärpt våra städrutiner med utökad avtorkning av utsatta områden i våra lokaler såsom handtag, kaffemaskiner, stolar, bord etc. Vi arrangerar tills vidare inga event som bidrar till folksamlingar.

 

Läs mer om hur vi anpassar vår verksamhet under Covid -19