CarPaydagar på Tanka 27-28 maj

26 May, 2020, kl 09:55

Det är viktigt för oss att alla ska kunna känna sig trygga när de tankar hos oss. Den 27-28 maj bemannar vi över 115 Tankastationer runt om i landet tillsammans med många andra Volvo- och Renaulthandlare för att du som tillhör en riskgrupp ska kunna tanka tryggt utan att behöva lämna bilen. Du betalar enkelt med CarPay direkt i mobilen medan vi sköter tankningen åt dig utan att du behöver stiga ur bilen. Vi finns på plats onsdag och torsdag på Smedjebacksvägen 3 i Borlänge och Kolonnvägen 2 i Falun mellan kl. 9-11. Välkommen!

 

Såhär enkelt är det att tanka med appen CarPay

  • Öppna appen
  • Välj station och pump
  • Betala inifrån bilen. Du identifierar dig säkert med BankID.

Själva tankningen sköter Tankapersonalen och efter avslutad tankning ser du kvittot i mobilen.

 

Läs mer på tanka.se  

Har du inget Volvokort, Renaultkort eller CarPaykort så kan du enkelt skaffa det här