Nu flyttar vi i Falun – till Sveriges modernaste bilanläggning

17 August, 2020, kl 15:54

Efter tre års byggnation står nu vår bilanläggning på Kolonnvägen i Falun äntligen klar och den 24/8 öppnar vi.

Vi är så otroligt stolta och glada över vår nya anläggning som är en av landets modernaste bilanläggningar. Tack vare den stora tomtytan på sammanlagt 50 000 kvadratmeter har vi kunnat sammanföra alla våra verksamheter, så att allt ifrån tvätthallar och drivmedelsstation till däckhotell och skadeverkstad finns på en och samma plats. Kombinerat med det unika läget, som är ovanligt centralt för att vara en bilanläggning, innebär det en otrolig enkelhet för kunden och en kundupplevelse utöver det vanliga.

Tack vare den stora tomtytan på sammanlagt 50 000 kvadratmeter har vi kunnat sammanföra alla våra verksamheter, så att allt ifrån biltvättar och drivmedelsstation till däckhotell och skadeverkstad finns på en och samma plats. Kombinerat med det unika läget, som är ovanligt centralt för att vara en bilanläggning, innebär det en otrolig enkelhet för kunden och en kundupplevelse utöver det vanliga säger Rolf Ericson, koncernchef. De nya lokalerna i Falun innebär en möjlighet att fortsätta blicka framåt,

Att anläggningen är klimatvänlig har varit en självklarhet. T ex är taket täckt av solcellspaneler som kommer att som kommer att sköta majoriteten av vår elförsörjning. Ett stort arbete har lagts ner på arbetsmiljö både för besökare och personal. Bland annat har man byggt ett komplett klimatsystem som gör att man alltid har komfortkyla i verkstäderna även när det är sommarvärme utomhus. Anläggningen värms upp med fjärrvärme. All belysning är optimerad för att personal ska ha ett behagligt arbetsljus och för att förbättra ljudmiljön har vi satt ljudabsorbenter på väggarna.

Bilhallen har ljus och behaglig inredning med försäljningskontor utspridda i lokalerna så att personalen alltid ska vara tillgänglig för besökare. I besöksytorna finns en lounge med soffor och fåtöljer där man kan slå sig ner och ta sig en kopp kaffe eller arbeta medan man väntar.

Vi fortsätter givetvis att följa folkhälsomyndigheternas rekommendationer och hanterar möten, nycklar och bilar med stor noggrannhet och försiktighet.