Vi är “Sveriges bästa serviceanläggning””

12 February, 2021, kl 14:04

Vid Renault Sveriges årliga gala för Renaulthandlare, Renault Awards, tog vi hem förstaplatsen i kategorin “Årets återförsäljare servicemarknad”.  Vi är så glada och tacksamma för priset, speciellt med tanke på att 2020 var ett väldigt speciellt år. Vi har tvingats ställa om våra interna processer, vårt sätt att arbeta och bemöta kunder men det har tack vare allas engagemang och förståelse gått vägen. Tack alla våra härliga Renaultkunder!


Motivering Årets återförsäljare servicemarknad
“Med ett starkt ledarskap på alla nivåer ett stort fokus på servicemarknadsaffären och ett brinnande engagemang ligger återförsäljaren år efter år i den absoluta toppen när alla nyckeltal summerats och för 2020 är de ohotade om titeln som Sveriges bästa serviceanläggning.”

Vårt härliga Renaultteam på våra Serviceverkstäder och Reservdels-/tillbehörsavdelningar.