Matrally 14-15 maj

7 May, 2021, kl 15:09

För några av oss är det nostalgi. För andra är det någonting helt nytt. Nu bjuder vi in till Bilrally, eller som vi väljer att kalla det, Matrally. Välkommen till ett par dagar med kulinariska upplevelser, tipsfrågor och förarprov. Färdas i egen bil på slingrande vägar i vårgrönskande natur och besök oss fyra aktörer, Murboannas, Sahlins Struts, Skedvi Bröd och Rolf Ericson Bil i Borlänge. Allt detta på säkert sätt tillsammans med dem du vanligtvis umgås med. Varmt välkommen!

 

  • Fyra besöksmål
  • Välj själv var du startar
  • Kör Matrallyt på en eller två dagar
  • Tipsfrågor utomhus på alla ställen för både vuxna och barn
  • Förarprov hos Rolf Ericson Bil
  • Ta del av fina erbjudanden och kulinariska upplevelser

Hur går det här till?
Du väljer själv hos vem av oss du startar och du får din svarstalong på plats. På varje besöksmål finns tipsfrågor att besvara och hos Rolf Ericson Bil även ett förarprov. Barnfrågor finns för barn t o m 12 år.  Du avgör själv om du vill göra turen på en eller två dagar.

Kulinariskt, närproducerat och småskaligt.
På den här turen får smak
lökarna sitt. Ta del av butikernas fina erbjudanden och avnjut lunch som serveras kl 11-15 hos Murboannas, Sahlins Struts och Skedvi Bröd. Hos Rolf Ericson Bil blir du servad med lite av varje för en trevlig färd i bilen. Du får också möjlighet att provköra de senaste nyheterna. Hos alla aktörer finns gott om utrymme och tipsfrågorna kommer att vara utomhus.

För att fullfölja ska du/ni besöka samtliga fyra besöksmål under dessa två dagar (Murboannas, Sahlins Struts, Skedvi Bröd och Rolf Ericson Bil, Borlänge), svara på alla frågor och ha gjort förarprovet.

Finfina priser på prisbordet

BARNPRISER

VUXENPRISER

Välkommen till en härlig våraktivitet!