Vi vigdar våra vyer

30 September, 2021, kl 19:13

Förra året sade Renault Nordic upp alla avtal med återförsäljare i Sverige för att anpassa dem till de strukturella förändringar som sker för marknadsföring och distribution. Nu står det klart att vi, Rolf Ericson Bil, fått ett fortsatt och dessutom utökat förtroende att vara återförsäljare för Renault och Dacia även i Ludvika, Leksand, Malung och Mora från 1 oktober. Det innebär förutom ett utökat marknadsområde att vi blir den största Renault- och Daciahandlaren i Dalarna. Vi är så stolta och tacksamma och vi vill därför välkomna både nya och befintliga kunder till våra anläggningar i Falun och Borlänge.

Vi har varit Renaulthandlare sedan 1983 och har under dessa år byggt upp en stor erfarenhet inom företaget med dedikerade märkessäljare, servicetekniker och egen transportbilsverkstad. Renault och Dacia är två spännande varumärken inom samma koncern med produkter som kompletterar varandra. Med motorsport i sitt DNA skapar Renault sin version av de perfekta personbilarna, med miljö, säkerhet och teknik i spetsen. Renault ligger med sin E-TECH Hybridteknik i framkant när det gäller elbilssatsningar. Säkerhet är en viktig aspekt när Renault bygger sina bilar och man har i stort sett alltid 5 stjärnor av Euro NCAP.

Dacia har under 15 år utmärkt sig inom bilsektorn för sin okonventionella anda. I en värld som blir allt mer komplex fokuserar Dacia på det väsentliga; att göra nya bilar överkomliga för så många människor som möjligt.

Vi hoppas att dalfolket verkligen kommer att vidga sina vyer och besöka oss. Vi har två helt fantastiska anläggningar och modellprogrammen från både Renault och Dacia utvecklas ständigt.

I takt med att både Renault och Dacia utökar sitt produktutbud så anpassar vi oss för framtidens bilar och tjänster. Vi vill ligga i framkant inom bilbranschen och med våra moderna anläggningar och kompetenta personal är vi redo att möta framtidens utmaningar. Vår filosofi bygger på bra relationer och enkelhet i allt vi gör. Att vi kan erbjuda människor tjänster och produkter som underlättar deras vardag ser vi som en självklarhet. Därför har vi samlat alla bilrelaterade tjänster hos oss så att det blir enkelt för våra kunder.

Varmt välkommen till någon av våra anläggningar och till vårt Renault- och Daciateam.

Vårt Renault- och Daciateam från vänster: Mattias Zetterqvist, Hogir Oguz, Magnus Hellberg, Gustaf Wahlberg och Magnus Gråbo