Nu är den här! Nya Megane E-Tech 100% electric

16 July, 2022, kl 17:09

Från hästkraft till elkraft

Vi har sett den, haft den till låns och testat vad den går för, och nu har vi den hos oss på riktigt. Kom och upplev Renaults senaste modell, helelektriska Megane E-Tech electric. En kompakt men rymlig crossover med mycket ren körglädje. Boka din provkörning redan idag!

  • räckvidd upp till 47 mil*
  • snabbladdning 30 mil på ca 30 minuter
  • ratt med växlingspaddel för en helt ny körupplevelse
  • openR linksystem med stor display, Google* built-in
  • 440 liter bagageutrymme
  • 0–100 km/h på 7,4 sekunder

 

*Maximal uppnådd räckvidd under WLTP körcykeln (blandad körning) 300–470 km (beroende på version). Elförbrukning 15,8–16,1 kWh/100 km (beroende på version). CO2-utsläpp 0 gram/km vid körning exkl. slitagedelar. Räckvidden påverkas bl a av väder, körstil, hastighet m.m. **Google, Google Maps och Google Play är registrerade varumärken av Google LLC.

Nyheter och erbjudanden från Renault KONTAKTA SÄLJARE BOKA PROVKÖRNING