Elektrisk nyhet från Renault transportbilar

30 August, 2022, kl 12:26

Låt oss presentera RENAULT KANGOO E-TECH 100% electric

Fortfarande lika bekväm och praktisk, med samma smarta möjligheter i lastutrymme, men nu helt eldriven! Nya Kangoo E-Tech 100% electric har batteriet placerat under golvet så att lastvolymen fortfarande är maximerad. Du laddar enkelt hemma eller på jobbet med en Wallbox, ett förstärkt uttag eller ett vanligt 220 V-uttag. Du kan ansluta din smartphone till Easy link-systemet via Bluetooth, Android Auto eller Apple CarPlay och på ett smidigt sätt hitta laddstationer, hantera dina spellistor, appar och uppkopplade tjänster från den tydliga 8-tumskärmen. Kontakta våra transportbilssäljare Magnus och Mattias så hjälper de dig med dina frågor kring transportbilar.

  • Räckvidd ca 300 km
  • Dragvikt 1500KG
  • Upp till 3,9 m3 lastvolym
  • 1,45 m3 sidoöppning med Open Sesame-systemet

 

 

VAD SÄGER PRESSEN?

När Högsta Växeln provkörde Nya Kangoo E-TECH Electric blev det 4,5 stjärnor av 5 i betyg:

”Nya Renault Kangoo E-Tech Electric slår huvudet på spiken när det kommer till vad man vill ha om man ska ratta elburk. Den är tveklöst bäst i segmentet och oväntat körglad, lastar lika mycket som sitt dieselsyskon och har god räckvidd. Samt ett antal fiffiga lösningar för att inte tala om ett oändligt antal påbyggnationer. Man slipper dessutom den hutlösa skatten som en dieselskåpbil innebär och den vibrationsfria och raffinerade körupplevelsen kommer man långt med. Renault har verkligen lyckats väl.”

 

 

Förbrukning enligt WLTP: blandad körning 15,3 kW/100 km, stadskörning 13,0 kW/100 km. Körsträcka enl. WLTP 295 – 409 km. Bilen på bilden är extrautrustad.

SE MER OM VÅRA TRANSPORTBILAR