Klimatbonusen upphör från 9/11

8 November, 2022, kl 14:24

Viktig information gällande klimatbonusen

Den 7 november meddelade regeringen att klimatbonusen upphör från och med onsdag 9 november. Det innebär att om du köper eller beställer en klimatbonusbil efter den 8 november 2022 så kommer du inte få någon klimatbonus för ditt bilköp.
Har du en pågående dialog kring en elektrifierad bil med en säljare, eller funderar på att köpa bil i närtid? Kontakta din säljare eller maila oss snarast på bilforfragan@rebil.se
”Den bil som köpts eller beställts senast den 8 november 2022 ska för att få klimatbonus uppfylla de regler som gäller vid den tidpunkt när utbetalning ska ske, det vill säga tidigast sex månader efter att bilen för första gången har ställts på i vägtrafikregistret.”
Läs regeringens pressrelease i sin helhet här: https://hubs.li/Q01rG_jj0