Hyra bil

logo-hertz-100x71I samarbete med Hertz biluthyrning erbjuder vi ett brett utbud av bilmodeller för uthyrning i allt från några timmar till flera månader eller år för både privatpersoner och företag. Att hyra person- eller transportbil är ett smart och smidigt alternativ när du vill ha en säker och bra bil som passar både din ekonomi och ditt behov. Vi uppdaterar vår vagnpark kontinuerligt så att våra hyrbilar alltid är fräscha och nya, max 18 månader gamla.

Företagstjänster

Många av våra företagskunder anlitar oss för att på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt lösa de transportbehov som uppstår i deras organisation. Som avtalskund hos Hertz har du tillgång till Sveriges största hyrbilsflotta och stationsnät. Som ett alternativ till traditionellt köp eller leasing erbjuder vi hyrbil på långtid, vilket ger dig ett flexibelt och riskfritt bilägande, där du enkelt kan variera antal bilar och modeller efter just ditt behov – vi kallar tjänsten för Flexifleet. Välkommen att kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa er att lösa era transportbehov.

Öppettider & bokning

Du bokar enklast din hyrbil på hertz.se eller så ringer du 0771-211 212. Där får du även bästa möjliga pris på hyrbil. Bilnyckeln kan du sedan både hämta och lämna i våra självservicekiosker som är öppna kl 06-24. Våra Hertzkontor i Borlänge och Falun är bemannade vardagar 07-16 och du når oss i Falun på telefon 023-588 72 och i Borlänge på telefon 0243-25 77 72.

 

Boka

Självservicekiosk


Hertz självservicekiosker är öppna 06-24 och gör det ännu lättare att hyra bil. Nedan ser du precis hur snabbt och lätt det är att boka, hämta och lämna bilen när det passar dig.


Enkel bokning

Du bokar via hertz.se eller ringer oss på 0771-211 212.

Nyckeln väntar på dig

När du kommer till kiosken behövs bara ett körkort och ett kreditkort med pinkod. Efter några få knapptryckningar får du nyckeln och kan köra iväg.

Enkel återlämning

När hyresperioden är över är det bara att stoppa in nyckeln i valfri kiosk.
Kontaktpersoner

Jonas Skogbergs

Stationschef

Biluthyrning, Borlänge

0243-25 77 76

jonas.skogbergs@rebil.se

Magnus Elfving

Stationschef

Biluthyrning, Falun

023-588 79

magnus.elfving@rebil.se