Hyra bil

logo-hertz-100x71I samarbete med Hertz biluthyrning erbjuder vi ett brett utbud av bilmodeller för uthyrning i allt från några timmar till flera månader eller år för både privatpersoner och företag. Att hyra person- eller transportbil är ett smart och smidigt alternativ när du vill ha en säker och bra bil som passar både din ekonomi och ditt behov. Vi uppdaterar vår vagnpark kontinuerligt så att våra hyrbilar alltid är fräscha och nya, max 18 månader gamla.

Företagstjänster

Många av våra företagskunder anlitar oss för att på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt lösa de transportbehov som uppstår i deras organisation. Som avtalskund hos Hertz har du tillgång till Sveriges största hyrbilsflotta och stationsnät. Som ett alternativ till traditionellt köp eller leasing erbjuder vi hyrbil på långtid, vilket ger dig ett flexibelt och riskfritt bilägande, där du enkelt kan variera antal bilar och modeller efter just ditt behov – vi kallar tjänsten för Flexifleet. Med Flexifleet behöver du inte binda upp dig i långa leasingavtal. Vi hjälper er med all administration och räknar ut förmånsvärden. Du riskerar inte heller något restvärde, väljer fritt bilmärke och modell ur vårt sortiment och du kan när som helst återlämna bilen, eller byta den mot en annan modell om ert behov förändras. Välkommen att kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa er att lösa era transportbehov.

Öppettider & bokning

Du bokar enklast din hyrbil centralt på hertz.se eller så ringer du 0771-211 212. Bilnyckeln kan du sedan både hämta och lämna i våra självservicekiosker som är öppna kl 6-24. Våra Hertzkontor i Borlänge och Falun är bemannade vardagar kl 7-16 och du når oss även på telefon 023-588 72 i Falun och 0243-25 77 72 i Borlänge.

 

Kundinformation Covid -19

Du som bokat hyrbil hos oss kan känna dig trygg med att vi har utökat våra städrutiner och åtgärder har tagits för att skydda våra kunder och personal.

Hertz åtgärder för hygien och rengöring

  • Alla ytor som kommer i mycket kontakt med personal och kunder städas grundligt med desinfektionsmedel, inkluderat ratt, display, växelspak, handtag, bälte, nycklar o.s.v.
  • Engångsprodukter som papper slängs på rätt sätt.
  • Efter transport och parkering av fordonet torkas alla kontaktytor av en sista gång.
  • Innan uthyrning rengörs alla bilnycklar med ett rengöringsmedel eller desinfektionsmedel.
  • Engångshandskar bärs av personalen under bilens förberedelse.
  • Under vanliga öppettider (07.00-16.00) rengörs alla kontaktytor vid disken två gånger.

För att förhindra smittspridning kan du med fördel hämta och lämna bilnyckeln i våra Självservicekiosker som är öppna mellan kl 6-24.

Lokala priser på weekendhyra och skåp-/flyttbil

När det gäller weekendbilar och skåp-/flyttbilar har vi lokala förmånliga priser som endast gäller när du bokar hos oss. På våra weekendbilar har vi dessutom lägsta-pris-garanti med fria mil och sjävlriskreducering. Boka på våra lokala kontor i Falun 023-588 72 och Borlänge 0243-25 77 72.

 

Boka

Självservicekiosk

 

Våra självservicekiosker är öppna 06-24 och gör det ännu lättare att hyra bil. Nedan ser du precis hur snabbt och lätt det är att boka, hämta och lämna bilen när det passar dig.


Enkel bokning

Du bokar via hertz.se eller ringer oss på 0771-211 212.

Nyckeln väntar på dig

När du kommer till kiosken behövs bara ett körkort och ett kreditkort med pinkod. Efter några få knapptryckningar får du nyckeln och kan köra iväg.

Enkel återlämning

När hyresperioden är över är det bara att lägga in nyckeln i valfri kiosk.
Kontaktpersoner

Patrik Hurtig

Biluthyrare

Biluthyrning, Borlänge

0243-25 77 72

hertz.borlange@rebil.se

Jonas Skogbergs

Ansvarig Biluthyrning/Bilvård

Biluthyrning, Bilvårdscenter, Borlänge Falun

0243-25 77 76

jonas.skogbergs@rebil.se

Magnus Elfving

Biluthyrare

Biluthyrning, Falun

023-588 72

hertz.falun@rebil.se