Renault Relax privatleasing

renault-relax-475x180

Renault Relax är leasing när den är som bäst – enkel, smidig och bekymmersfri. Du hyr (leasar) din bil och betalar en fast avgift för att köra bilen. Du tecknar ett leasingavtal som gäller i 36 månader (3 år) och som innehåller både ett servicepaket och en förmånlig försäkringspremie för dig och din leasingbil. Du får dessutom fri lånebil vid service enligt Renaults planerade underhållsprogram.

Du får även ett Renaultkort som tillsammans med Relax paketet är laddat med fördelaktiga förmåner:

  • Inga startkostnader som uppläggningsavgift och aviavgifter
  • Drivmedelsrabatt – alltid 10 öre rabatt per liter på Tanka och OKQ8

 

Hur fungerar finansieringen?

Kostnaden för privatleasing är en enkel månadskostnad som inkluderar finansiering, service och försäkring. Det är endast vägtrafikskatt och bränsle som tillkommer. Det är kort vad det kostar att privatleasa bil med Renault Relax.

Att leasa en bil privat har inga övriga kostnader. Du behöver inte betala en kontantinsats eller lämna in någon bytesbil. Du behöver inte låna eller använda sparade pengar. Med Renaultkortet i Renault Relax kan du dessutom förmånligt tanka din nya Renault.

Efter sedvanlig kreditprövning tecknar du ditt leasingavtal. Efter 36 månader (tre år), när leasingavtalet är slut, lämnar du tillbaka bilen till din bilhandlare. Och leasar en ny Renault.

Läs mer om privatleasing hos Renault

 

Leasingskydd gör din privatleasing ännu tryggare
Med Renault och Dacias unika privatleasingskydd ger du dig själv och din familj ekonomisk trygghet. Privatleasingskyddet ersätter leasingavgiftens månadskostnad i upp till 12 månader om du t.ex. skulle blir arbetslös eller sjukskriven.

Tecknar du ett privatleasingavtal hos oss för en Renault eller Dacia får du Renault/Dacia Privatleasingskydd kostnadsfritt i tre månader utan några förpliktelser och väljer själv om du vill förlänga försäkringen från månad fyra. Under andra månaden kommer du att få ett brev med erbjudande om förlängning. Om du förlänger betalas premien månadsvis och du kan när som helst säga upp den med omedelbar verkan. Månadspremien för privatleasingskyddet är 4,95 % av leasingavgiftens månadskostnad (leasinghyra inkl. moms). Har du redan din bil leasad hos oss kan du teckna till privatleasingskydd när som helst.

Läs mer om Renault/Dacia privatleasingskydd