Renault Relax privatleasing

renault-relax-475x180

Renault Relax är leasing när den är som bäst – enkel, smidig och bekymmersfri. Du hyr (leasar) din bil och betalar en fast avgift för att köra bilen. Du tecknar ett leasingavtal som gäller i 36 månader (3 år) och som innehåller både ett servicepaket och en förmånlig försäkringspremie för dig och din leasingbil. När du hämtar din nya Renault är den dessutom fulltankad.

Du får även ett Renaultkort som tillsammans med Relax paketet är laddat med fördelaktiga förmåner:

  • Inga startkostnader som uppläggningsavgift och aviavgifter
  • Full tank vid leverans
  • Drivmedelsrabatt – 25 öre under de tre första månaderna
  • Serviceavtal

 

Hur fungerar finansieringen?

Kostnaden för privatleasing är en enkel månadskostnad som inkluderar finansiering, service och försäkring. Det är endast vägtrafikskatt och bränsle som tillkommer. Det är kort vad det kostar att privatleasa bil med Renault Relax.

Att leasa en bil privat har inga övriga kostnader. Du behöver inte betala en kontantinsats eller lämna in någon bytesbil. Du behöver inte låna eller använda sparade pengar. Med Renaultkortet i Renault Relax kan du dessutom förmånligt tanka din nya Renault.

Efter sedvanlig kreditprövning tecknar du ditt leasingavtal. Efter 36 månader (tre år), när leasingavtalet är slut, lämnar du tillbaka bilen till din bilhandlare. Och leasar en ny Renault.

Läs mer om privatleasing hos Renault