Volvo Inclusive privatleasing

Volvo Inclusive Privatleasing är finansieringsformen för dig om vill ha ett enkelt och bekymmersfritt bilägande. Du leasar din Volvo i tre år till en månadskostnad där allt utom drivmedel och vägskatt ingår.* När leasingtiden är slut lämnar du tillbaka bilen och leasar en ny!** Kan det vara enklare? Läs mer om Volvo Inclusive Privatleasings fördelar nedan och besök oss så hjälper vi dig att räkna fram månadskostnaden för den bil du är intresserad av. Volvo Inclusive är för privatpersoner, företag hänvisas till Volvo Business Lease.

Med Volvo Inclusive Privatleasing får du:

  • 0 kronor i kontantinsats.
  • Leasingfinansiering.
  • 15% rabatt på försäkringspremien hos Volvia.
  • Volvokort med 15 öre extra drivmedelsrabatt i 3 månader utöver Inclusivepaketets rabatt på 15 öre/l på diesel och 10 öre/l på bensin och etanol. Gäller på Tanka och OKQ8:s bemannade stationer och privatpersoner som köper en ny Volvo.
  • Dubbel Volvokortsbonus.

Volvo Inclusive Privatleasing tecknas med en avtalstid om 3 år, vilket också är förmånernas giltighetstid.

* I månadskostnaden ingår finansieringskostnad, försäkringspremie och service enligt tillverkarens rekommendationer. Drivmedel, fordonsrelaterade skatter och förbrukningsmaterial tillkommer. **Efter avtalstidens slut kan kostnad för eventuella skador samt körsträcka utöver budgeterad tillkomma. Privatleasing säljs i två utföranden, antingen med garanterat restvärde eller kalkylerat restvärde, beroende på val av bilmodell.