Volvo Inclusive privatleasing

Volvo Inclusive Privatleasing är finansieringsformen för dig om vill ha ett enkelt och bekymmersfritt bilägande. Du leasar din Volvo i tre år till en månadskostnad där allt utom drivmedel och vägskatt ingår. Du väljer bilmodell, extrautrustning och planerad körsträcka. Dina val ger dig din slutgiltiga månadskostnad. Det enda som kan påverka månadskostnaden är ändringar av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar som bostadsort, etc. Givetvis slipper du både uppläggningsavgift och aviavgifter. När leasingtiden är slut lämnar du tillbaka bilen och leasar en ny! Kan det vara enklare? Besök oss så hjälper vi dig att räkna fram månadskostnaden för den bil du är intresserad av.

Med Volvo Inclusive Privatleasing får du:

  • 0 kronor i kontantinsats.
  • Leasingfinansiering.
  • 15% rabatt på försäkringspremien hos Volvia.
  • Volvokort med 15 öre extra drivmedelsrabatt i 3 månader utöver Inclusivepaketets rabatt på 15 öre/l på diesel och 10 öre/l på bensin och etanol. Gäller på Tanka och OKQ8:s bemannade stationer och privatpersoner som köper en ny Volvo.
  • Dubbel Volvokortsbonus.

 

PRIVATLEASINGSKYDD
Privatleasingskydd är en försäkring som träder in om du blir sjuk eller arbetslös och ersätter leasingavgiften för din bil i upp till 12 månader. Privatleasingskydd ingår alltid i 3 månader och du kan därefter förlänga skyddet till en låg månadskostnad.

I Volvo Inclusive Privatleasing ingår leasing via Volvofinans, Volvo Serviceavtal, Volvia halvförsäkring och Volvokort med drivmedelsrabatt. Drivmedel, fordonsrelaterade skatter och förbrukningsmaterial tillkommer. Efter avtalstidens slut kan kostnad för eventuella skador samt körsträcka utöver budgeterad tillkomma. Privatleasing säljs i två utföranden, antingen med garanterat restvärde eller kalkylerat restvärde, beroende på val av bilmodell.