Bilägande

Att ha bil ska vara enkelt. Vi har därför samlat alla bilrelaterade tjänster hos oss så att du som kund kan få hjälp med precis allt som gäller bilen hos oss. 

Oavsett om du köper ny eller begagnad bil har vi många smarta, enkla och ekonomiskt fördelaktiga tjänster för dig som bilägare. Vi erbjuder  ett flertal paketerade lösningar för hela ditt bilägande där vi slår ihop finansiering, försäkring och serviceavtal så att du ska ha full kontroll på dina bilkostnader varje månad, år efter år. Eller så väljer du själv vilka tjänster som passar dig bäst. Med serviceavtal betalar du en månadskostnad och den dagen det är dags för service betalar du inget utöver. Ibland behöver man ta hand om sin bil lite extra och då kan vi erbjuda dig ett flertal bilvårdstjänster. Skulle du råka ut för en skada på din bil så tar vi hand om det vid något av våra två Skadecenter.

Vi fortsätter utveckla de allra bästa tjänsterna för dig, oavsett om du är privatkund eller företagskund så att du får en så smidig kundupplevelse som möjligt.