CarPay

CarPay är en utveckling av ditt Volvokort och Renaultkort. Med Carpay-appen i din telefon får du koll på hela din bilekonomi.

Ladda ner CarPay på din mobil så kan du se allt från saldo och korttransaktioner till sparkonto, billån, leasing, erbjudanden och inte minst bonusen. Varje gång du använder ditt Volvokort eller Renaultkort får du bonuspoäng som sedan omvandlas till bonuscheckar. I CarPay kan du lösa in checkarna direkt från mobilen vid köp i butiken, biltvätt i våra Tvätta-anläggningar mot drivmedel på Tanka-stationerna. Du får även en översikt över dina köp, du får koll på aktuella erbjudanden från oss och kan bland annat ansöka om kredithöjning direkt i mobilen.

 

Nu kan du betala med mobilen hos oss på Tanka. I appen CarPay väljer du pump och signerar med BankID. Kvittot får du i mobilen. Välkommen att tanka smart på Kolonnvägen 2 och Korsnäsvägen 36-38 i Falun samt på Smedjebacksvägen 3 i Borlänge.

Om du inte har något Volvokort eller Renaultkort kan du ansöka om det direkt i appen som du laddar hem via länkarna nedan!

appstore-link play-link
carpay_iphone_179x400