Tanka och Tvätta

Alltid rabatt när du tankar och tvättar bilen hos oss

Betalar du din tankning på vår Tankastation med Volvokort, Renaultkort, CarPaykort eller appen CarPay får du alltid 10 öre rabatt/liter och rabatten kan självklart kombineras med andra erbjudanden eller kortbonus. Dessutom får du 20 % rabatt på alla miljöcertifierade tvättprogram på vår Tvätta.

 

Läs mer om våra kort och skaffa ett här >

 

Betala din tankning med CarPay

På vår Tankastation kan du smidigt betala din tankning med appen CarPay. Då slipper du använda kortet och får kvittot direkt i mobilen. Har du kortbonus kan du passa på att lösa in den med ett knapptryck och få ett ännu bättre pris. Du kan även lösa in din bonus när du tvättar bilen på vår Tvätta.

 

 

 

GoEasy – alltid med service i tanken

Tankas drivmedel 95, 98 och Diesel innehåller GoEasy som genom sina smörjande och rengörande egenskaper håller din motor och ditt bränslesystem i fint skick. På så vis ser vi till att motorn fungerar så effektivt som möjligt. Med en ren och välsmord motor håller du nere bränsleförbrukningen och bidrar samtidigt till lägre utsläpp.

 

 

 

Vi hjälper dig att göra klimatsmarta val

Du kan känna dig trygg i att vi tar miljöansvar inom alla områden. Till exempel har vår diesel inblandning av HVO biodiesel, pumparna är skyddade mot läckage och du kan fylla på med spolarvätska som är både Svanenmärkt och klimatsmart.

 

 

 

 

Skonsam biltvätt både mot bilen och miljön

Det samlas mycket smuts och salt på vägarna som sätter sig i bilens lack. På vår Tvätta får du en mild biltvätt som skyddar lacken samtidigt som du värnar om miljön. I vår anläggning renar vi alltid utsläppen och återvinner det mesta av vattnet.

 

 

 

 

Tanka 100 % fossilfritt

Vi är glada över att kunna erbjuda dig att tanka HVO100 på vår Tankastation på Kolonnen i Falun. En 100 % förnybar och fossilfri biodiesel som framställs av vegetabiliska oljor och/eller animaliska fetter och bidrar till betydande minskning av CO2-utsläppen.

För närvarande kan du tanka HVO100 på vår obemannade Tankastation på Kolonnen i Falun.

 

 

 

Tvätta

 

 

 

Tvätta

 

Öppettider för våra automattvättanläggningar:

Borlänge kl 6-22 alla dagar
Falun, Kolonnen, kl 6-22 alla dagar

Vår Gör-det-själv-tvätt har alltid öppet

Vid vår Gör-det-själv-tvätt på Kolonnen i Falun kan du tvätta din bil själv precis så som det passar dig. Tvätten är alltid öppen och du betalar smidigt med kort för den tid du nyttjar. Vi tar självklart alla kort men med Volvo-/Renaultkort får du alltid 20% rabatt och du får bonus på alla dina köp. Givetvis är tvätten miljöcertifierad och uppfyller kraven för Hållbar biltvätt. Välkommen att göra det själv!

Välkommen!

Kontaktpersoner

Kicki Ängsås

Chef Kundsupport/Stationsansvarig Tvätta&Tanka

Kundsupport, Borlänge Falun

023-588 45

kicki.angsas@rebil.se