Tanka och Tvätta

Alltid rabatt när du tankar och tvättar bilen hos oss

Betalar du din tankning på våra Tankastationer med Volvokort, Renaultkort, CarPaykort eller appen CarPay får du alltid 10 öre rabatt/liter och rabatten kan självklart kombineras med andra erbjudanden eller kortbonus. Dessutom får du 20 % rabatt på alla miljöcertifierade tvättprogram på våra Tvättaanläggningar.

Betala din tankning med CarPay

På våra Tankastationer kan du smidigt betala din tankning med appen CarPay. Då slipper du använda kortet och får kvittot direkt i mobilen.  Har du kortbonus kan du passa på att lösa in den med ett knapptryck och få ett ännu bättre pris. Du kan även lösa in din bonus när du tvättar bilen på vår Tvätta. En annan smart betallösning är att du kan lägga in kortet i din digitala plånbok genom att ansluta det till Samsung Pay.

 

 

GoEasy – alltid med service i tanken

Tankas drivmedel 95, 98 och Diesel innehåller GoEasy som genom sina smörjande och rengörande egenskaper håller din motor och ditt bränslesystem i fint skick. På så vis ser vi till att motorn fungerar så effektivt som möjligt. Med en ren och välsmord motor håller du nere bränsleförbrukningen och bidrar samtidigt till lägre utsläpp. Du som tankar gör precis som vanligt och väljer 95, 98 eller Diesel.

I vår diesel finns mindre diesel

Vi hjälper dig att göra klimatsmarta val och du kan känna dig trygg i att vi tar miljöansvar inom alla områden. Till exempel har vår diesel upp till 42% inblandning av Neste MY förnybar diesel vilket avsevärt minskar utsläppen från dieselbilar. Neste MY förnybar diesel (HVO100) framställs av vegetabiliska oljor och/eller animaliska fetter. Pumparna på våra stationer är skyddade mot läckage.

 

Tanka med Neste MY förnybar diesel (HVO100)

Vi är glada över att kunna erbjuda dig att tanka Neste MY förnybar diesel (HVO100) på våra Tankastationer på Kolonnen i Falun och i Borlänge. En förnybar och fossilfri diesel som framställs av vegetabiliska oljor och/eller animaliska fetter och som minskar CO2-utsläppen markant jämfört med fossil diesel. Kemiskt är den lik fossil diesel och därför kan vi i vår diesel blanda i upp till 35 % HVO och 7 % RME – sammanlagt upp till 42 % förnybar diesel.

 

 

 

Skonsam biltvätt både mot bilen och miljön hos Tvätta

Vid våra Tvättaanläggningar får du en mild biltvätt som skyddar lacken samtidigt som du värnar om miljön. I våra anläggningar renar vi alltid utsläppen och återvinner det mesta av vattnet. På så vis kan vi säkerställa en minimal miljöpåverkan. En skinande ren bil behöver med andra ord inte betyda en smutsig miljö. Med CarPay-/Volvo-/Renaultkort får du alltid 20% rabatt på alla tvättprogram och inte nog med det, du får dessutom bonus på allt.

 

 

 

 

Om du inte har något CarPaykort, Volvokort eller Renaultkort kan du ansöka om det direkt i appen som du laddar hem via länkarna nedan!

appstore-link play-link

 

Läs mer om våra kort här >

 

Hitta våra automattvättanläggningar

Våra Tvättaanläggningar hittar du på Kolonnen i Falun samt på Smedjebacksvägen 3 i Borlänge.

Öppettider:
Borlänge: alla dagar kl 6-22 
Falun, Kolonnen: alla dagar kl 6-22 

 

Vår Gör-det-själv-tvätt har alltid öppet

Vid vår Gör-det-själv-tvätt på Kolonnen i Falun kan du tvätta din bil själv precis så som det passar dig. Tvätten är alltid öppen och du betalar smidigt med kort för den tid du nyttjar. Vi tar självklart alla kort men med Volvo-/Renaultkort får du alltid 20% rabatt och du får bonus på alla dina köp. Givetvis är tvätten miljöcertifierad och uppfyller kraven för Hållbar biltvätt. Välkommen att göra det själv!

Välkommen!

 

 

 

 

Kontaktpersoner

Kicki Ängsås

Kundsupport/Stationsansvarig Tvätta&Tanka

Kundsupport, Borlänge Falun

Föräldraledig

Cecilia Sjöström

Kundsupport/Tf Stationsansvarig Tanka, Tvätta, CarPay.

Kundsupport, Borlänge Falun

0243-25 77 20

cecilia.sjostrom@rebil.se