Tvätta

Skonsam biltvätt både för bilen, miljön och plånboken hos Tvätta

Vid våra miljöcertifierade Tvättaanläggningar får du en mild biltvätt som skyddar lacken samtidigt som du värnar om miljön. I våra anläggningar renar vi alltid utsläppen och återvinner det mesta av vattnet. På så vis kan vi säkerställa en minimal miljöpåverkan. En skinande ren bil behöver med andra ord inte betyda en smutsig miljö. Med CarPay-/Volvo-/Renaultkort får du alltid 20% rabatt på alla tvättprogram och inte nog med det, du får dessutom bonus på allt.

 

Nu lanserar vi Greenium – ett tvättmedel gjort på växter

Vår biltvätt är bland de första i Sverige med det växtbaserade tvättmedlet Greenium. Resultatet blir bättre glans i lacken, med minimal miljöpåverkan.

Bättre glans med minimal miljöpåverkan
Greenium innehåller växtbaserade tensider i stället för de petroleumbaserade (som finns i många traditionella tvättmedel), vilket ger minimal miljöpåverkan vid tvätt. Dessutom visar tester att tvättresultatet ger en bättre glans i bilens lack, jämfört med ledande konkurrenter på marknaden*.

*Tester från RISE (fd. Statens Provningsanstalt) visar att i 2 av 3 vinklar uppmäts en högre glans jämfört med resultatet från ledande konkurrent på marknaden.

Tvätta själv i vår Gör-det-själv-tvätt

Vid vår Gör-det-själv-tvätt på Kolonnen i Falun kan du tvätta din bil själv precis så som det passar dig. Tvätten är alltid öppen och du betalar smidigt med kort för den tid du nyttjar. Vi tar självklart alla kort men med Volvo-/Renaultkort får du alltid 20% rabatt och du får bonus på alla dina köp. Givetvis är tvätten miljöcertifierad och uppfyller kraven för Hållbar biltvätt. Välkommen att göra det själv!

 

Hitta till Tvätta

Våra Tvättaanläggningar hittar du på Kolonnen i Falun samt på Smedjebacksvägen 3 i Borlänge. Vår Gör-det-själv-tvätt hittar du i Falun.

ÖPPETTIDER
Borlänge: alla dagar kl 6-22
Falun, Kolonnen: alla dagar kl 6-22
Vår Gör-det-själv-tvätt har alltid öppet