Tvätta

Skonsam biltvätt både för bilen, miljön och plånboken hos Tvätta

Vid våra miljöcertifierade Tvättaanläggningar får du en mild biltvätt som skyddar lacken samtidigt som du värnar om miljön. I våra anläggningar renar vi alltid utsläppen och återvinner det mesta av vattnet. På så vis kan vi säkerställa en minimal miljöpåverkan. En skinande ren bil behöver med andra ord inte betyda en smutsig miljö. Med CarPay-/Volvo-/Renaultkort får du alltid 20% rabatt på alla tvättprogram och inte nog med det, du får dessutom bonus på allt.

Vid vår Gör-det-själv-tvätt på Kolonnen i Falun kan du tvätta din bil själv precis så som det passar dig. Tvätten är alltid öppen och du betalar smidigt med kort för den tid du nyttjar. Vi tar självklart alla kort men med Volvo-/Renaultkort får du alltid 20% rabatt och du får bonus på alla dina köp. Givetvis är tvätten miljöcertifierad och uppfyller kraven för Hållbar biltvätt. Välkommen att göra det själv!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hitta till Tvätta

Våra Tvättaanläggningar hittar du på Kolonnen i Falun samt på Smedjebacksvägen 3 i Borlänge. I Falun har vi även en Gör-det-själv-tvätt.

ÖPPETTIDER
Borlänge: alla dagar kl 6-22
Falun, Kolonnen: alla dagar kl 6-22
Vår Gör-det-själv-tvätt har alltid öppet