Tvätta

För dig som behöver Tvätta

Vill du få bort smutsen från skogsvägarna, bli av med vägsaltet eller bara ha en fin bil inför helgen? På våra Tvätta-anläggningar kan du tvätta bilen på ett smart, smidigt och skonsamt sätt – för lacken, miljön och plånboken. Vi finns för dig som behöver Tvätta. Du hittar våra biltvättar vid våra anläggningar i Falun och Borlänge.

 

 

 

En biltvätt i framkant

För oss på Rolf Ericson Bil är det viktigaste att din bil blir ren och fin. Därför har vår biltvätt extra skonsamma borstar, heltäckande underspolning och lutande sidoborstar. Dessutom erbjuder vi specifik fälgtvätt och premiumvaxer.

 

 


 

Tvättprogram för alla tillfällen

Att tvätta bilen regelbundet gör den inte bara fin att titta på, det kan också förebygga skador och slitage. Med våra tvättprogram kan vi erbjuda rätt tvätt för varje tillfälle och se till så att din bil alltid har ett skinande yttre.


Tvätta bilen med mobilen

Med appen Tvätta Biltvätt behöver du varken dra ner rutan eller lämna bilen för att tvätta den. Du kan enkelt kolla hur lång kö det är, välja tvättprogram och betala säkert med några klick. Appen är självklart gratis och ger dig dessutom billigare tvättar. Betalar du med appen ”Tvätta biltvätt” får du var 6:e tvätt utan kostnad när du har ditt Carpaykonto kopplat till tvättappen.

 

 

Ladda ner appen här:
App Store
Google Play

 


 

 

En grönare biltvätt

Det är viktigt för oss att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Därför är vår biltvätt ISO-certifierad, uppfyller Naturvårdsverkets riktvärden och lever upp till kommunernas krav.

 

 


Alltid ren bil med våra abonnemang

Genom att tvätta bilen regelbundet bibehåller du värdet på den bättre. Nu kan vi erbjuda ett förmånligt abonnemang för både privatpersoner och företag. Välj nivå, betala ett fast lågt månadspris och tvätta bilen när det passar dig.

Abonnemang från 44 kr/tvätt
GULD 570 kr/mån 8 tvättar*
SILVER 370 kr/mån 8 tvättar*
BRONS 270 kr/mån 8 tvättar*

*Abonnemang – Tvätta upp till 8 gånger/månad, utan bindningstid*. Gäller i 30 dagar och debiteras på nytt vid månadsskiftet. Abonnemanget går att säga upp i appen fram till tre dagar innan månadsskiftet. 

 


 

Vi renar utsläppen och återvinner vattnet

Varje år släpps 2 000 ton olja och 5 ton tungmetaller ut i vår natur på grund av biltvättning på gatan eller garageuppfarten. Vi renar alla våra utsläpp och återvinner 80 % av allt vatten.

 

 


Lös in din bonus mot fler tvättar

Varje gång du betalar med CarPaykortet, Renaultkortet, Volvokortet eller CarPay får du bonus. Bonusen kan du sedan lösa in när du till exempel tankar på Tanka eller tvättar bilen på Tvätta. I appen CarPay kan du hålla koll på din bonus och mycket annat som rör din bilekonomi.

 

 


Nu lanserar vi Greenium – ett tvättmedel gjort på växter

Vår biltvätt är bland de första i Sverige med det växtbaserade tvättmedlet Greenium. Din bil blir minst lika ren och får bevisat bättre glans i lacken, med minimal miljöpåverkan.*

*Tester från RISE (fd. Statens Provningsanstalt) visar att i 2 av 3 vinklar uppmäts en högre glans jämfört med resultatet från ledande konkurrent på marknaden.

 

 


Tvätta själv i vår Gör-det-själv-tvätt

Vid vår Gör-det-själv-tvätt på Kolonnen i Falun kan du tvätta din bil själv precis så som det passar dig. Tvätten är alltid öppen och du betalar smidigt med kort för den tid du nyttjar. Vi tar självklart alla kort men med med CarPay-/Volvo-/Renaultkort får du dessutom bonus på alla dina köp. Givetvis är tvätten miljöcertifierad och uppfyller kraven för Hållbar biltvätt. Välkommen att göra det själv!

 

 


Hitta till Tvätta

Våra Tvätta-anläggningar hittar du på Kolonnvägen i Falun samt på Smedjebacksvägen 3 i Borlänge.
Vår Gör-det-själv-tvätt hittar du i Falun.

ÖPPETTIDER
Tvätta Borlänge: alla dagar kl 6-22
Tvätta Falun, Kolonnen: alla dagar kl 6-22
Gör-det-själv-tvätt Falun: alltid öppet

 

Kontaktpersoner

Linda Modin

KUNDSUPPORT/TF STATIONSANSVARIG TANKA, TVÄTTA

Kundsupport, Borlänge Falun

023-588 67

linda.modin@rebil.se