Tvätta

Tvätta

Dags för vardagstvätt av bilen? Tvätta är Volvohandelns egna tvättanläggningskoncept. I våra helautomatiska skonsamma tvättanläggningar blir din bil skinande ren på några minuter och vi garanterar miljövänlighet, då samtliga av Tvättas biltvättanläggningar är ISO 14001-certifierade.

Den smuts som tvättas av din bil innehåller föroreningar som kan skada naturen om det får rinna ut orenat, därför tar alla Tvättas anläggningar hand om föroreningarna. På så vis kan vi säkerställa en minimal miljöpåverkan. En skinande ren bil behöver med andra ord inte betyda en smutsig miljö. Med Volvo-/Renaultkort får du alltid 20% rabatt på alla tvättprogram och inte nog med det, du får dessutom bonus på allt. Om du inte redan har ett Volvo-/Renaultkort, ansök redan idag!

Öppettider för våra automattvättanläggningar:

Borlänge kl 6-22 alla dagar
Falun, Kolonnen, kl 6-22 alla dagar
Tvättanläggningen i Haraldsbo har stängt.

Gör-det-själv-tvätt på Kolonnen i Falun

Vid vår Gör-det-själv-tvätt på Kolonnen i Falun kan du tvätta din bil själv precis så som det passar dig. Tvätten är alltid öppen och du betalar smidigt med kort för den tid du nyttjar. Vi tar självklart alla kort men med Volvo-/Renaultkort får du alltid 20% rabatt och du får bonus på alla dina köp. Givetvis är tvätten miljöcertifierad och uppfyller kraven för Hållbar biltvätt. Välkommen att göra det själv!

Vår Gör-det-själv-tvätt har alltid öppet. 

 

 

Välkommen!