Däckcenter

Vi är ett däckcenter för alla bilmärken och erbjuder ett mycket brett sortiment av däck och fälgar som passar för alla typer av fordon – personbilar,  släpvagnar, husvagnar och i Borlänge även lastbilar, bussar, traktorer och skogsmaskiner. Rätt däck är en viktig faktor för bra komfort, låg bränsleförbrukning och hög trafiksäkerhet. Hos oss får du hjälp med att hitta det optimala däcket för din bil och dina behov. Vi har givetvis även däckhotell så du slipper ta med dig däcken vid ditt hjulskifte. Dessutom kan du med Volvokort dela upp betalningen på 4 månader.

Vi hjälper dig med hjulskifte från 295 kr. Det tar ungefär 15 minuter och vi bjuder givetvis på kaffe medan du väntar. Vi har däck till alla bilmärken och monterar hjulen snabbt och säkert. Vi kontrollerar alltid mönsterdjup, lufttryck och att bultarna är korrekt åtdragna. Dina andra hjul kan vi ta hand om åt dig på vårt däckhotell där vi skämmer bort dem med rengöring och förvaring i rätt temperatur så att de håller längre – det är enkelt och du sparar plats i hemmet.

Behöver du nya däck eller fälgar kontakta oss så förbereder vi det inför ditt besök. Att byta däck på fälg tar ca 45 minuter för 4 st. Boka gärna tid här nedan och kom ihåg att plocka fram låshylsan till hjulmuttrarna inför ditt besök. Observera att webbokningen i Borlänge för närvarande endast fungerar för dig som har dina hjul förvarade på vårt däckhotell. För övriga bokningar i Borlänge kontakta oss på 0243-25 77 88 mån-fre kl 7-16. Välkommen!

  • Hjulskifte från 295:-
  • Hjulskifte inklusive tvätt och förvaring från 765:-/säsong

 

 

 

Kontaktpersoner

Ricky Ekenlöw

DÄCK- & DIREKTSERVICE

Däckcenter, Falun

023-588 87

ricky.ekenlow@rebil.se

Per Jonasson

Däckmekaniker

Däckcenter, Borlänge

0243-25 77 52

Magnus Karlsson

Chef Däckcenter

Däckcenter, Falun

023-588 20

magnus.karlsson@rebil.se

Fredrik Törsfeldt

Däck- & direktservice

Däckcenter, Falun

023-588 50

fredrik.torsfeldt@rebil.se

Joakim Jonsson

Däckmekaniker

Däckcenter, Borlänge

0243-25 77 88

Krister Harju Hallberg

Chef däckcenter

Däckcenter, Borlänge

0243-25 77 67

krister.harju-hallberg@rebil.se

Martin Fahlström

Däck- & direktservice

Däckcenter, Falun

023-588 87

martin.fahlstrom@rebil.se