Bränslekampanj i begagnathallen

Vi har dig i tanken

Tänker du också mycket på bränsle? Just nu kan du få 5 000 kr - 10 000 kr till bränsle när du köper en av våra utvalda begagnade bilar, paketerad med Rolf Ericson Bil Inclusive. Välkommen in så berättar vi mera!

Med Rolf Ericson Bil Inclusive paketerar vi hela ditt bilägande. Vi slår helt enkelt ihop finansiering, försäkring och serviceavtal så att du ska ha full kontroll på dina bilkostnader varje månad, år efter år. De första 6 månaderna är det dessutom lite extra förmånligt eftersom vi bjuder på försäkringen och du får även fritt däckhotell under en säsong. Som om det inte vore nog så får du Extra Trygg Garanti, en av de mest generösa garantierna på marknaden, på upp till 24 månader.

I Rolf Ericson Bil Inclusive ingår:

 • Extra Trygg Garanti / Volvo Selekt Garanti.
 • Fri försäkring i 6 mån.
 • Finansiering med 0,5% lägre ränta.
 • Serviceavtal med 10% rabatt.
 • Fritt däckhotell under en säsong.
 • Volvo-/Renault-/CarPaykort med 15 öre extra rabatt per liter bränsle i 3 månader**.
  Gäller endast vid nytecknande av kort.

Rolf Ericson Bil Inclusive kan tecknas vid köp av begagnad Volvo, Renault eller Dacia som omfattas av Extra Trygg Garanti, d v s bilar som är yngre än 5 år (från första registreringsdatum) och som har gått mindre än 10 000 mil. Vill du veta mer om Rolf Ericson Bil Inclusive? Kontakta någon av våra säljare.

SÖK begagnade bilar mer om att köpa bil hos oss Boka provkörning KONTAKTA SÄLJARE

*Erbjudandet gäller 31/3 – 31/5 2022, vid köp av utvald begagnad Volvo, Renault eller Dacia paketerad med Rolf Ericson Bil Inclusive. Pengarna kan inte bytas ut mot kontanter eller dras av från bilens pris. **Gäller endast vid nytecknande av Volvo-/Renaultkort.


VOLVO SELEKT – VÅRA BÄSTA BEGAGNADE VOLVOBILAR

Upptäck Volvo Selekt Premium och Volvo Selekt, speciellt utvalda och certifierade bilar, som genomgått utförliga kontroller och ger dig säkerhet, komfort och kvalitet. Därför ingår också två års Volvo Selekt-garanti. En nästan helt ny Volvo, till priset av en begagnad!

Laddbox till kampanjpris. Just nu kan du som köper en Volvo Selekt laddhybrid eller elbil köpa till en Halo laddbox till kampanjpris 4 900 kr** inklusive standardinstallation.

FAKTA VOLVO SELEKT PREMIUM
Ålder Max 12 mån.
Max 10 000 mil.
Nybilsgaranti 12 mån extra utöver det som återstår*.
Volvo assistans 24 mån.
Volvo on call 24 mån**.
Fritt däckhotell under en säsong.*
Uppkopplad bil 5 GB gratis via Telenor, 3 mån*

* Gäller från och med att bilen levererats och förutsatt att bilen servas med Volvo Originalservice enligt gällande serviceplan. Ingen begränsning av körsträcka, men garantin upphör om bilen gått 13 000 mil eller mer.

** 24 mån fritt abonnemang för bilar utrustade med Volvo On Call.

Välj till Rolf Ericson Bil Inclusivepaketet
Med Rolf Ericson Bil Inclusive paketerar vi hela ditt bilägande. Vi slår helt enkelt ihop finansiering, försäkring och serviceavtal så att du ska ha full kontroll på dina bilkostnader varje månad, år efter år. De första 6 månaderna är det dessutom lite extra förmånligt eftersom vi bjuder på försäkringen.

Fri försäkring i 6 mån.
Finansiering med 0,5% lägre ränta.
Serviceavtal med 10% rabatt.

FAKTA VOLVO SELEKT
Ålder Max 5 år.
Max 10 000 mil.
Garanti 24 mån/3 000 mil*.
Volvo assistans 24 mån.
Volvo on call 24 mån**.
Fritt däckhotell under en säsong.*
Uppkopplad bil 5 GB gratis via Telenor, 3 mån*

*Gäller från och med att bilen levererats. Lokala variationer kan förekomma. **24 mån fritt abonnemang för bilar utrustade med Volvo On Call.

Välj till Rolf Ericson Bil Inclusivepaketet
Med Rolf Ericson Bil Inclusive paketerar vi hela ditt bilägande. Vi slår helt enkelt ihop finansiering, försäkring och serviceavtal så att du ska ha full kontroll på dina bilkostnader varje månad, år efter år. De första 6 månaderna är det dessutom lite extra förmånligt eftersom vi bjuder på försäkringen.

Fri försäkring i 6 mån.
Finansiering med 0,5% lägre ränta.
Serviceavtal med 10% rabatt.

VOLVO SELEKT PRIVATLEASING

Nu har du möjligheten att privatleasa begagnade bilar ur vårt Volvo Selekt-sortiment. Bilarna är max fem år, har rullat under 10 000 mil och kräver ingen kontantinsats. Du betalar bara en fast månadskostnad och service ingår. Kostnaden är baserad på den specifika bilen och beräknas av volvohandlaren.

 • Ingen kontantinsats
 • Fast månadskostnad
 • Serviceavtal ingår
 • Garanterat restvärde

SÖK BEGAGNADE BILAR Boka provkörning KONTAKTA SÄLJARE


En investering för framtiden

Välkommen in, upplev våra laddhybrider och elbilar och lär dig mer om hur du laddar hållbart och säkert. Har du frågor om elektrifiering, hur du laddar säkert hemma, vad det kostar att köra på el och vilka olika elbilstyper som finns idag? Vi hjälper dig till rätt lösning för att förenkla steget till en elektrifierad vardag.

Laddbox Halo Wallbox

Halo Wallbox™ är en av de minsta laddboxarna som finns på marknaden och kommer med en 7,5 meter lång fast laddkabel. Detta gör att du enkelt kan koppla in din bil utan att behöva ta fram en separat kabel varje gång.

Fördelar med Halo Wallbox:

 • Pålitlig EV-laddning med smart mjukvara.
 • Full kontroll på laddningen via molntjänsten.
 • Smart timer- och låsfunktion för en enklare vardag.
 • En av marknadens mest kompakta laddbox.
 • Tillverkad av återvunnet aluminium.
 • Finns som 3.7 kW och 11 kW.

Volvo Selekt – Laddbox till kampanjpris
Du som köper en Volvo Selekt laddhybrid eller elbil kan just nu köpa till en Halo laddbox för 4 900 kr** inklusive standardinstallation.

Halo Wallbox 3,7 kW
Pris: 18 495 kr*

Halo Wallbox 11 kW
Pris: 20 495 kr* 

*Prisexemplen är cirkapriser inklusive installation och skatteavdrag, exklusive eventuell resekostnad för montör. **Erbjudandet gäller när du köper en Volvo Selekt elbil eller laddhybrid t.o.m. 30 april 2022. Priset baseras på stöd från Grön Teknik. Med reservation för slutförsäljning.