Erbjudanden från Renault

Körglädje från Renault – Renault CLIO, en läcker uppkopplad småbil, Renault CAPTUR, en SUV i helt ny design och Renault ZOE, en storsint stadsbil för en 100% elektrisk vardag. Därtill Renault KADJAR, större SUV som tar dig ut på större äventyr. Välkommen att boka din provkörning.


Renault CLIO

En sportig småbil med ny design och teknik som underlättar din vardag och ger en härlig körupplevelse.

RENAULT CLIO ZEN TCE 100
Från 165 900 kr
Privatleasing från 2 310 kr/mån inkl serviceavtal*

Sensuella linjer, dynamisk profil, skulpterade sidor och en helt ny belysningssignatur med full LED-belysning…
Med sitt moderna och dynamiska utseende, som framhävs av den nya metalliclacken Valencia Orange, är Nya CLIO oemotståndlig vid första anblicken. Med sina anpassningsbara tillval, nya fälgar och sportiga R.S. Line-version tilltalar den här ikoniska småbilen alla.

Du kommer älska att köra den
Den här ikoniska småbilen är lika hemtam i stadskärnan som ute på vidderna och håller dig säker med ett automatiskt nödbromssystem som upptäcker fotgängare, cyklister, fordon i rörelse samt stillastående fordon. Helt Nya CLIO har den senaste Renault EASY DRIVE-tekniken som underlättar körning och parkering, inklusive en 360° parkeringskamera och Easy Park Assist-system.

På insidan räknas varje detalj.
Helt Nya CLIO har genomgått en revolution och stoltserar med högkvalitativa material och ytskikt. Med sin nya smart utformade förarplats och omfamnande stolar får du en körupplevelse som inspirerar alla sinnen. Och för att verkligen skruva upp välbefinnandet kan du välja mellan olika anpassningsmöjligheter för interiören samt MULTI-SENSE-paket för stämningsbelysning. Interiören blir exakt som du vill ha den!

En uppkopplad bil som är lätt att köra
Den största skärmen i sin klass med ett uppkopplat navigeringssystem, sökning efter intressepunkter via Google och så vidare.Med Renault EASY CONNECT får förare av helt Nya CLIO en riktigt smidig uppkopplad upplevelse!

LÄS MER OM NYA RENAULT CLIO

Boka provkörning KONTAKTA SÄLJARE BYGG MIN CLIO

Alla priser är inklusive moms. Serviceavtal gäller för 15 000 km/år max 45 000 km eller 36 månader och upphör att gälla om ägarbyte sker inom avtalsperioden. Bränsleförbrukning vid blandad körning, Renault Clio Zen TCe 100: WLTP 5,2 l/100 km. CO2-utsläpp WLTP: 117 g/km. Extrautrustning kan påverka förbrukning och CO2. Med reservation för eventuella felskrivningar.


Renault CAPTUR

En SUV med sportiga drag som har alla kännetecken för en SUV och gör ett starkt första intryck. Nya Captur är både större och modernare, har tuffare design, en sofistikerad interiör och anpassningsbar färgsättning.


RENAULT CAPTUR ZEN TCE 100
Från 187 900 kr

Privatleasing från 2 749 kr/mån inkl serviceavtal*

CAPTUR har mer elegans och teknik både fram och bak tack vare den C-formade LED-ljussignaturen, ett emblem för Renaults identitet. Den smarta förarplatsen har förarorienterad 9,3-tums pekskärm för multimedia, 10,2-tums digital instrumentpanel, en innovativ flytande konsol med en futuristisk elektronisk växelspak, smarta förvaringsutrymmen med mera. Ta plats i bilen!

  

Större och bättre

Utnyttja det 536 liter stora bagageutrymmet – det största i kategorin – och dra nytta av den unika modulariteten med skjut- och fällbart odelat säte. Tak, sidospeglar, hasplåtar… Med upp till 90 möjliga exteriörkombinationer kan du anpassa Helt nya CAPTUR som du vill.

Smarta förvaringsutrymmen och kvalitet som märks

Utdragbart handskfack, förvaringsutrymmen i mittarmstödet, konsolen och dörrarna… Optimera upplevelsen i bilen! Slå dig ned i en inbjudande miljö som genomsyras av kvalitet såsom exklusiva material, skumpaneler, satinkromfinish, säteskomfort och så vidare.

Renault EASY CONNECT uppkopplade multimediasystem

Med de Helt nya multimediasystemen som uppdateras automatiskt kan du komma åt innehåll på kategorins största pekskärm på 9,3 tum. Dessutom kan du enkelt söka efter destinationer med Google Sök.

KONTAKTA SÄLJARE .BOKA PROVKÖRNING  bygg min CAPTUR

 

* Finansiering med Renault Relax Privatleasing inkl. 3 års fri service: 0 kr kontant, 36 mån, rörlig ränta (Stibor 90 dgr), garanterat restvärde. Inga uppläggningsavgifter eller aviavgifter. Körsträcka 15 000 km/år inkl. service. Kostnad för försäkring via Renault Försäkring tillkommer. 3 månader fritt privatleasingskydd ingår för privatpersoner 18–63  år. Bränsleförbrukning vid blandad körning Renault Captur Zen TCe 100: WLTP 6,0 l/100 km, CO2-utsläpp: WLTP 135 g/km. Extrautrustning kan påverka förbrukning och CO2. Med reservation för eventuella felskrivningar.


Renault ZOE

Stadsbilen som elektrifierar din vardag. 100% el, modern och dynamisk design, djärva linjer och precis lagom dos kaxighet. Nya ZOE förgyller vardagen med sin stil och finess. Hissa stolt flaggan för eldrift.

RENAULT ZOE ZEN Z.E. 50
Från 296 990 kr

 
  Att köra på el har aldrig varit smidigare

Med elmotorn på 135 hk utlovas en körupplevelse som är både dynamisk och avkopplande, utan buller och vibrationer! Planerar du en resa? Förbered varje detalj av resan med MY Renault-appen. Körsträcka, laddning, färdväg och så vidare. Ge dig sedan av utan bekymmer!

   
  En eldriven stadsbil som är smidig att ladda

Enkel att använda och med teknik i framkanten. Varje detalj har utformats av våra experter för att säkerställa att nya ZOE förkroppsligar Renaults innovation och modernitet. För att alltid upprätthålla säkerheten har nya ZOE en rad förarhjälpmedel som ger skydd och underlättar manövreringen. Oavsett om du är hemma, inne i stan, på stormarknaden eller på motorvägen, så kan du ladda nya ZOE var som helst, när som helst.

Renault Zoe kvalificerar sig som en klimatbonusbil och är således berättigad till den vid 1/7-2018 gällande statliga klimatbonus på 60 000 kr så länge anslag finns. Bonusen på 60 000 kr är inräknad i privatleasingskalkylen. Lokala avvikelser kan förekomma. Renault reserverar sig för eventuella felskrivningar. Bilen på bilden är extrautrustad. Bonus till klimatbonusbilar på 60 000 kr är ett statligt incitament som är oberoende från Renault och med förbehåll för begränsningar och villkor som bestäms av Transportstyrelsen. Läs mer på www.transportstyrelsen.se. Elförbrukning (Wh/km): 178. CO2-utsläpp gram/km: 0, vid körning exkl. slitagedelar. Räckvidd vid blandad körning (WLTP): 385 km . Räckvidd vid verklig körning: 375 km sommartid / 240 km vintertid. Räckvidden påverkas bl.a. av väder, körstil och hastighet.


Renault KADJAR

Enastående väghållning, ny självsäker design och det bästa av den senaste tekniken från Renault. Ta dig till dit du vill med denna mångsidiga suv.

RENAULT KADJAR TCE 140 GPF LIMITED EDITION
Ord. pris 266 900 kr
Kampanjpris från 236 900 kr


Renault CLIO, CAPTUR och KADJAR Rolf Ericson Bil Edition

  

RENAULT CLIO, CAPTUR och KADJAR ROLF ERICSON BIL EDITION

Just nu har vi några utvalda Renault Clio, Captur och Kadjar Rolf Ericson Bil Edition i lager (den gamla modellen). Bilarna är utrustade med allt du behöver, och vi har satt en otroligt förmånlig kampanj. Du får en rejält rabatt, 3 års fri service, vinterhjul, 3 års däckhotell samt 10 tvättar. -Här kan du göra en riktigt bra affär.

Med reservation för slutförsäljning.

 LÄS MER oM clio & captur Rolf ericson bil edition    Läs mer om Kadjar Rolf Ericson Bil Edition


FLER KAMPANJER FRÅN RENAULT

Kontaktpersoner

Hans Hedlund

Säljare personbilar

Bilförsäljning, Säljare, Falun

023-588 47

hans.hedlund@rebil.se

Alexander Glad

Säljare personbilar

Bilförsäljning, Säljare, Falun

023-588 38

alexander.glad@rebil.se

Mattias Zetterqvist

SÄLJARE TRANSPORTBILAR

Bilförsäljning, Säljare, Falun

023-588 15

mattias.zetterqvist@rebil.se

Thomas Warnerfjord

Säljare personbilar

Bilförsäljning, Säljare, Borlänge

0243-25 77 14

thomas.warnerfjord@rebil.se

Åsa Landström

SÄLJARE PERSONBILAR

Bilförsäljning, Säljare, Borlänge

0243-25 77 04

asa.landstrom@rebil.se

Fredrik Gråbo

Säljare personbilar

Bilförsäljning, Säljare, Falun

023-588 13

fredrik.grabo@rebil.se

Mikael Waksam

Försäljningschef Borlänge

Bilförsäljning, Säljare, Borlänge

0243-25 77 17

mikael.waksam@rebil.se

Magnus Nyström

Försäljningschef Falun

Bilförsäljning, Företagsledning, Säljare, Falun

0243-25 77 56

magnus.nystrom@rebil.se

Lovisa Ahlin

Säljare personbilar

Bilförsäljning, Säljare, Falun

023-588 24

lovisa.ahlin@rebil.se

Joakim Waksam

Säljare personbilar

Bilförsäljning, Säljare, Borlänge

0243-25 77 21

joakim.waksam@rebil.se

Magnus Hellberg

Säljare transportbilar

Bilförsäljning, Säljare, Borlänge

0243-25 77 13

magnus.hellberg@rebil.se

Marcus Näs

Säljare personbilar

Bilförsäljning, Säljare, Borlänge

023-588 14

marcus.nas@rebil.se

Pär Karlsson

Säljare personbilar

Bilförsäljning, Säljare, Borlänge

0243-25 77 11

par.karlsson@rebil.se