Erbjudanden från Volvo

Välkommen att besöka oss, provköra och uppleva våra bilar!


Volvo XC40 T2 med förmånlig privatleasing

En kompakt och smidig SUV som får dig att trivas både i stadstrafik och på slingriga vägar på landsbygden. Volvo XC40 är Bekväm, säker och praktisk med sin höga markfrigång, säkerhetsteknik och smarta förvaringsutrymmen. Volvo On Call ger dig säkerhet och finesser som verkligen underlättar. Just nu kan du privatleasa den till kampanjpris, boka din provkörning redan idag!

Volvo XC40 T2 Momentum
Från 298 000 kr

Privatleasing från 2 995 kr/mån
Volvo Incl. Billån** 2 959 kr/mån

Privatleasing – ett tryggt och enkelt bilägande

Du hyr en bil i 36 månader, i din månadskostnad ingår service, vägassistans och en körsträcka på 1000 mil/år. Dessutom får du tio procent rabatt på bilförsäkring från Volvia. Du betalar ingen kontantinsats och slipper tänka på restvärdet. Kontakta oss så berättar vi mera.

• Ingen kontantinsats
• Fri service
• 3 års vägassistans
• Rabatt på Volvia bilförsäkring

Volvo XC40 T2 Momentum är utrustad med bl a:

 • Klimatpaket med Volvo on Call
 • Manuell växellåda
 • Keyless start
 • 18-tums lättmetallfälg 5-Spoke Silver med däck 235/55 R18
 • Performance Audio
 • Bakre parkeringshjälp
 • Strålkastare, Dynamisk LED
 • Eluppvärmda framstolar
 • Svankstöd framstolar, 4-vägs elmanövrerade
 • Digital förardisplay 12.3”
 • Automatisk avbländare inner- och ytterbackspeglar
 • Dekorinlägg i Urban Grid Aluminium
 • Drive Mode Settings
 • Integrerade takrails silver
 • Interiörbelysning, nivå 2 (se bilens manual)
 • Klimatsystem med 2 zoner
 • Klädkrokar i baksäte
 • Matta under bagagegolv
 • Ratt i läder med dekorinlägg
 • City Safety
  Identifierar andra fordon, fotgängare, cyklister och stora djur – dag som natt. City Safety ger ljud- och ljusvarningar samt bromspulsvarningar vid behov. Om du är nära att krocka eller skulle råka svänga in framför ett mötande fordon i en korsning kan City Safety bromsa bilen automatiskt för att hjälpa dig att undvika eller mildra en kollision.
 • Driver Alert Control
  Ger en varning om ditt körbeteende visar tecken på distraktion eller trötthet.
 • Cyclist Detection och Pedestrian Detection
  Funktioner som kan förhindra eller lindra en kollision med cyklister och fotgängare.
 • Large animal detection
  En del av City Safety, som i vissa situationer kan varna för större djur och ge bromsassistans.
 • Connected safety 
  Informerar föraren om att ett annat fordon längre fram på aktuell väg har aktiverat dess varningsblinkers eller detekterat halt väglag. Information om halt väglag kan också utfärdas om den egna bilen detekterar halka.
 • On Coming lane mitigation
  Automatisk styrservo som hjälper dig undvika kollisioner med mötande fordon.
 • Lane keeping Aid
  Minskar risken för att bilen oavsiktligt lämnar det egna körfältet.
 • Trafikskyltsinformation
  Hjälper dig att observera vissa hastighetsrelaterade trafik- och förbudsskyltar.

Klimatpaket med Volvo on Call

Volvo On Call är en uppkopplad tjänst som låter dig starta värmaren med mobilen, spåra din bil, skapa körjournaler och ger dig dessutom nödhjälp oavsett var du befinner dig genom att automatiskt larma räddningstjänsten vid en olycka. Volvo On Call gör att bilen alltid är uppkopplad vilket öppnar för en mängd funktioner och tjänster. Sök en destination och skicka till bilens navigator, kolla hur mycket bränsle eller laddning som finns kvar eller se bilens position, direkt i mobilen. Du kan även dela din bil med vänner och familj genom att skicka dem en digital nyckel.

Automatisk körjournal
Många som kör i tjänsten behöver föra körjournal. Med Volvo On Call sker detta helt automatiskt. Föraren kan se sina resor i appen eller i en dator, där det även går att exportera informationen som Excel-fil. En kommande funktion är att de som kör laddhybrid kommer att se hur stor del av körningen som skett på el respektive bensin.

Aldrig skrapa rutor
Klimatpaketet förenklar din vardag, kanske speciellt när vinter kommer. Programmera bilens värmare så att den är uppvärmd till ett visst klockslag, eller direktstarta den om planerna ändras. Volvo On Call kan också kopplas till Google Home och styras med röstkommando.

Volvo XC40 T2 Momentum privatleasingerbjudande gäller begränsat antal bilar, med reservation för slutförsäljning.

Volvo XC40 T2: Förbr. l/100 km (prel): 7,0-7,3. CO2 g/km: 158–165. Miljöklass Euro 6D. Volvo Privatleasing: 36 mån, 3000 mil, inkl. serviceavtal. Marknadsspecifika avvikelser kan förekomma beroende på bilens specifikation. **Volvo Inclusive Billån 36 mån: Finansiering via Volvofinans bank, Volvia försäkring, Volvo Serviceavtal och CarPay/Volvokort med drivmedelsrabatt. 20% kontant, 4,55% ränta, 57,36% restvärde. Körsträcka 1 500 mil per år. Kostnad för försäkring är individuell och tillkommer i prisexemplet. Minsta lånebelopp är 50 000 kr. Inga uppläggnings- eller administrationsavgifter tillkommer. När du köper en ny Volvo ingår alltid Volvo Assistans samt vagnskade- och rostskyddsgaranti. Bilarna på bilderna är extrautrustade. Med reservation för faktafel.


Volvo XC60 – Bilen som skyddar dig, som du skyddar andra.

Vi är bara människor. Därför är XC60 utrustad med en rad säkerhetsfunktioner som Lane Keeping Aid, Cross Traffic Alert och Large Animal Detection för att hålla dig och din familj säker på vägarna. Med ett teknikpaket får du ut ännu mer av din Volvo. Just nu har vi Teknik- och förarstödspaket till kampanjpris. Välkommen att uppleva och provköra Volvo XC60 hos oss.

Volvo XC60 B4 AWD Momentum Advanced Special Edition
Från 432 900 kr

Privatleasing från 5 495 kr/mån*
Volvo Incl. Billån 3 950 kr/mån**

Teknik- och förarstödspaket
Kampanjpris 9 900 kr

Ord. Pris 27 800 kr

Teknikpaket
Paketet innehåller bakre parkeringskamera, navigation, Smartphone Integration, bakre och främre parkeringssensor och Harman Kardon Premium Sound.

Förarstödspaket
IntelliSafe Assist (standard i Volvo V90) innehåller adaptiv farthållare, Pilot Assist, Curve Speed Adaptation och Distance Alert. Intellisafe Surround är ett säkerhetspaket som innehåller informationssystem för döda vinkeln samt bistår med styrassistans och bromssupport när du behöver det.

Erbjudandet gäller: 2020-08-20 – 2020-11-02, Volvo XC40, XC60, V60 CC och V90 modellår 2021.

Boka provkörning KONTAKTA SÄLJARE LÄS mer om alla eRBJUDANDEN FRÅN VOLVO 


VOLVO LADDHYBRIDER

Volvo ska vara klimatneutrala år 2040 och minska koldioxidavtrycket med 40 procent per bil till år 2025, jämfört med 2018. Ett steg på vägen är att alla Volvomodeller finns som laddhybrider med en effektiv elmotor i kombination med en bensinmotor. Du får en tyst körupplevelse med hög komfort, låg bränsleförbrukning och möjligheten att göra din dagliga vardagskörning på enbart ren el. Välkommen in och upplev våra laddhybrider och lär dig mer om hur du laddar hållbart och säkert.

Just nu bjuder vi på ett års elförbrukning vid köp av ny laddhybrid*

Har du frågor om elektrifiering, hur du laddar säkert hemma, vad det kostar att köra på el, vilka olika elbilstyper finns idag? Välkommen in till oss.

*Erbjudandet är giltigt för alla nybeställningar av Volvos laddhybrider i Sverige t.o.m. 30/9 2020. Beloppet beräknas utifrån bilens elförbrukning (hämtas från Volvo On Call) upp till 3000 kWh under ett år multiplicerat med ett schablonpris på el i Sverige under samma period till ett maximalt värde av 6321:-

Beställ nya Volvo XC40 Recharge

Vår nya elbil med högsta säkerhet, härlig komfort och över 40 mils räckvidd på en laddning. Nya XC40 Recharge P8 är byggd för dig och världen vi delar. Du får alla fördelar med en SUV – plus eldrift. Det ger dig hög markfrigång, 1500 kg släpvagnsvikt och en beräknad räckvidd på 400 km.  Beställ den idag.

Volvo XC40 P8 AWD från 702 000:–

BYGG MIN XC40

VOLVO XC40 LADDHYBRID

Populära Volvo XC40 är flexibel, bekväm och byggd för att förenkla ditt liv. Som laddhybrid ger den dig möjligheten att köra på enbart el, eller en kombination av el och bensin. Bränsleförbrukningen är minimala 0,25 l/mil vid blandad körning.

LÄS MER OM LADDHYBRIDER


Vinterhjul till kampanjpris

Just nu får du vinterdäck monterade på Volvo Original aluminiumfälg till ett attraktivt pris. Däck som ger extra trygg körupplevelse och komfort.
Gäller Volvo XC40, S60, V60, XC60, S90 och V90, modellår 2021.

Kampanjpris 9 900 kr (Ord pris 24 000 kr)

Erbjudandet gäller 2020-08-20 – 2020-09-30.


VOLVO V90 ROLF ERICSON BIL EDITION TILL KAMPANJPRIS OCH MED FRIA VINTERHJUL
En femdörrars Volvo med rymligt lastutrymme är favoritbilen i Sverige sedan årtionden. Dagens V90 har allt du förväntar dig och mycket mer. Med Rolf Ericson Bil Edition får du dessutom extra mycket utrustning i priset, bl a Teknikpaket, 18″ fälgar och vinterhjul.

Volvo V90 D4 AWD aut Momentum SE II
Kampanjpris 399 900 kr (ord pris 448 980 kr)*
Volvo Inclusive Billån 3 840 kr/mån**

LÄS MEr   Boka provkörning  KONTAKTA SÄLJARE

*Erbjudandena gäller Rolf Ericson Bil Edition modellår 2020. Reservation för eventuell slutförsäljning.
**Volvo Inclusive Billån: finansiering via Volvofinans bank, Volvia försäkring, Volvo Serviceavtal i 36 mån och CarPay/Volvokort med drivmedelsrabatt. 30% kontant, 4,55% ränta, 55% restvärde. Körsträcka 1 500 mil per år. Kostnad för försäkring är individuell och tillkommer i prisexemplet. Inga uppläggnings- eller administrationsavgifter.


VOLVO SELEKT – NÄSTAN NY VOLVO. UTVALD AV OSS.
Volvo Selekt både ser ut och känns som en helt ny Volvo, men till priset av en begagnad bil. Alla Volvo Selekt-bilar är utvalda och certifierade av oss. De har genomgått utförliga kontroller och ger dig säkerhet, komfort och kvalitet. Nu även som privatleasing.

Läs mer om Volvo Selekt

Se alla våra Volvo lagerbilar


VOLVO V90 DEN STORA KOMBIFAVORITEN 

Volvo V90 är en modern och exklusiv herrgårdsvagn – både när det gäller stil och funktion. För dig som vill ha det lilla extra finns nu prisvärda V90 Momentum Special Edition och Momentum Advanced Special Edition. Välkommen att jämföra och se vilken som passar dig bäst.

V90 Momentum Special Edition
Kampanjpriser från ca 402 900 kr

BYGG MIN VOLVO V90

Förbr. l/100 km bl. körn (prel). WLTP: 1,7–9,4. NEDC korr: 1,7–7,6. CO2, g/ km. WLTP: 36–213. NEDC korr: 39–174. Miljöklass Euro 6D-Temp. WLTP-värden avser EU-marknader. Marknadsspecifika avvikelser kan förekomma beroende på bilens specifikation. Bilarna på bilderna är extrautrustade. Volvo Privatleasing: 36 mån leasing via Volvofinans Bank, Volvo Serviceavtal och CarPay/Volvokort med drivmedelsrabatt. Transportstyrelsens avgifter tillkommer. Körsträcka 1000 mil/år. Begränsat antal.


Kontaktpersoner

Hassan Madi

Säljare personbilar

Bilförsäljning, Säljare, Falun

023-588 04

hassan.madi@rebil.se

Magnus Gråbo

Nybilsansvarig

Bilförsäljning, Säljare, Borlänge Falun

023-588 69

magnus.grabo@rebil.se

Hans Hedlund

Säljare personbilar

Bilförsäljning, Säljare, Falun

023-588 47

hans.hedlund@rebil.se

Mattias Zetterqvist

SÄLJARE TRANSPORTBILAR

Bilförsäljning, Säljare, Falun

023-588 15

mattias.zetterqvist@rebil.se

Thomas Warnerfjord

Säljare personbilar

Bilförsäljning, Säljare, Borlänge

0243-25 77 14

thomas.warnerfjord@rebil.se

Åsa Landström

SÄLJARE PERSONBILAR

Bilförsäljning, Säljare, Borlänge

0243-25 77 04

asa.landstrom@rebil.se

Fredrik Gråbo

Säljare personbilar

Bilförsäljning, Säljare, Falun

023-588 13

fredrik.grabo@rebil.se

Mikael Waksam

Begagnatansvarig

Bilförsäljning, Säljare, Borlänge Falun

0243-25 77 17

mikael.waksam@rebil.se

Magnus Nyström

Marknadschef/Försäljningschef

Bilförsäljning, Företagsledning, Säljare, Borlänge Falun

0243-25 77 56

magnus.nystrom@rebil.se

Lovisa Ahlin

Säljare personbilar

Bilförsäljning, Säljare, Falun

023-588 24

lovisa.ahlin@rebil.se

Joakim Waksam

Säljare personbilar

Bilförsäljning, Säljare, Borlänge

0243-25 77 21

joakim.waksam@rebil.se

Magnus Hellberg

Säljare transportbilar

Bilförsäljning, Säljare, Borlänge

0243-25 77 13

magnus.hellberg@rebil.se

Marcus Näs

Säljare personbilar

Bilförsäljning, Säljare, Borlänge

023-588 14

marcus.nas@rebil.se

Pär Karlsson

Säljare personbilar

Bilförsäljning, Säljare, Borlänge

0243-25 77 11

par.karlsson@rebil.se