Lediga tjänster

 

Personlig servicetekniker till Falun

Rolf Ericson Bil bygger ny anläggning i Falun och vi söker nu engagerade Personliga servicetekniker till våra bilmärken Volvo, Renault och Dacia för att bygga vidare på vårt starka team för att bli Dalarnas bästa serviceanläggning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Personlig servicetekniker jobbar du i ett team med 3-5 personer med stöd av Verkstadscoach. Du ansvarar för hela processen från tidsbokning till att bilen är klar för avhämtning. I processen ingår att du diagnostiserar, servar och reparerar kundens bil. Har kontakt med kunden via telefon, webb och fysiska möten, sköter tidsbokning via egen tidbok och tar betalt av kunden.

Kunskap och kompetenser
Vi vill att du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande lägst gymnasienivå, samt B-körkort. Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Övriga språk är meriterande. Vana att arbeta i systemen TACDIS och Vida är meriterande.

Personliga egenskaper
Till tjänsten som PST söker vi dig som har hög servicekänsla. Då vi som företag lägger stort fokus på kundnöjdhet förutsätter vi att kundens behov är en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är noggrann och kvalitetsmedveten, vill alltid leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité samt har god planerings- och prioriteringsförmåga. Det är viktigt för dig att alltid ha ett professionellt och trevligt bemötande och har förmåga att prata med alla typer av kunder och kollegor. Har ett gott omdöme, är strukturerad, flexibel samt har god administrationsförmåga. Utöver detta ser vi gärna att du har goda referenser från liknande arbete.

Anställning, omfattning, placeringsort
Anställningen är 100% med placering i Falun.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Magnus Karlsson, Verkstadschef 023-588 02 eller Peter Holver, Servicemarknadschef, 0243-25 77 65.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2018-09-16. Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande. Ansök genom att skicka CV samt personligt brev till: jobba@rebil.se  Skriv: PST Falun i ämnesraden.

Välkommen med din ansökan!


 

Vi är idag ungefär tvåhundra medarbetare inom Rolf Ericson Bil och Rolf Ericson Lastvagnar & Bussar. Hos oss arbetar vi nära våra kunder, ofta i direktkontakt, och grunden i allt vi gör är att på ett effektivt sätt erbjuda kunden den bästa kundupplevelsen. Passar det in på dig som person? Är du nästa medarbetare hos oss? Välkommen att kontakta oss!

Alla tjänster som är vakanta hos oss läggs ut här ovan. Om vi för tillfället inte har någon öppen vakans vill vi ändå gärna träffa dig som är intresserad av att arbeta hos oss.

Kontaktpersoner

Ingrid Johansson

HR

Administration, Falun

023-588 27

ingrid.johansson@rebil.se