Lediga tjänster

Personlig servicetekniker till Falun

Om tjänsten:
Du kommer att arbeta på vår auktoriserade Volvoverkstad i Falun tillsammans med ett team av duktiga medarbetare. Arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökningar samt förebyggande underhåll på personbilar. Genom hela arbetsprocessen, från bokning till leverans, har du kontakt med kunden.

Kunskap och kompetenser
Vi ser att du som söker är nyfiken på den avancerade teknik som framtidens bilar har. Erfarenhet från liknande arbete är ett krav och fordonsteknisk utbildning är meriterande. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du bör känna dig bekväm i din roll som servicetekniker och kunna arbeta självständigt. Du har god administrativ förmåga, datorvana och minst B-körkort. Du är serviceinriktad och känner dig bekväm med kundkontakter och sätter denne i fokus. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som känner starkt engagemang för ditt arbete. Du värdesätter hög arbetskvalitet samt är trygg i din roll som servicetekniker och van att arbeta självständigt under eget ansvar. Du ser värdet av att vara delaktig i ett team och har god samarbetsförmåga. Du är noggrann och ser vikten av att ha ordning och reda på din arbetsplats. Du har ambitionen att vidareutvecklas i yrkesrollen och du sätter alltid kunden först och är beredd att ge det lilla extra.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid med placering i Falun.

Ansökan
Ansök genom att skicka personligt brev och CV till jobba@rebil.se. Urvalsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt. För eventuella frågor om tjänsten maila Magnus Karlsson, Verkstadschef på karlsson.magnus@rebil.se


 

Vi är idag ungefär tvåhundra medarbetare inom Rolf Ericson Bil och Rolf Ericson Lastvagnar & Bussar. Hos oss arbetar vi nära våra kunder, ofta i direktkontakt, och grunden i allt vi gör är att på ett effektivt sätt erbjuda kunden den bästa kundupplevelsen. Passar det in på dig som person? Är du nästa medarbetare hos oss? Välkommen att kontakta oss!

Alla tjänster som är vakanta hos oss läggs ut här ovan. Om vi för tillfället inte har någon öppen vakans vill vi ändå gärna träffa dig som är intresserad av att arbeta hos oss.

Kontaktpersoner

Ingrid Johansson

HR

Administration, Falun

023-588 27

ingrid.johansson@rebil.se