Skadecenter

Vår nya Skadecenter i Falun på Kolonnen

Ibland är oturen framme, en oförsiktig dörröppning, ett stenskott eller kanske till och med en krock. Det viktigaste är att bilen kunnat skydda dig och dina kära. Skadorna på bilen kan vi åtgärda vid våra Skadecenter.

 

Vi lagar bilar av alla märken

Vi är ett auktoriserat Skadecenter för Volvo, Renault, Dacia, BMW, Mercedes och Nissan. Vi tar även hand om bilar av alla märken som är äldre än tre år då vi har samarbeten med samtliga försäkringsbolag.

 

Vi fixar allt under samma tak

Vi har kompetenta skadetekniker, plåtverkstad, lackering och allt som krävs för att reparera och färdigställa din bil så fort som möjligt. Vi lagar dessutom skador på husvagnar och husbilar. Vi har samarbetsavtal med alla försäkringsbolag. Har du fått en skada är det viktigt att du anmäler det till ditt försäkringsbolag. Därefter kontaktar du oss och bokar skadebesiktning. Har du Volvia eller Renaultförsäkring så kan vi hjälpa dig med din skadeanmälan i samband med din bokade skadebesiktning.

 

Vi hjälper dig med hyrbil

Behöver du en hyrbil under tiden som vi reparerar din bil så ordnar vi det via Hertz! Har du en BMW eller Mercedes så samarbetar vi med Sixt så att du får en bil av samma märke.

 

Skadeprocessen

  1. När skadan är skedd är det viktigt att göra en skadeanmälan.
  2. Boka tid för skadebesiktning och kör bilen till vår skadeverkstad. Om bilen inte går att köra försäkra dig då om att bärgaren kör den direkt till vårt Skadecenter.
  3. Vi kontrollerar bilen och dokumenterar skadans omfattning. Därefter har vår skadehandläggare en dialog med ditt försäkringsbolag för att säkerställa reparationens omfattning.
  4. När allt är klart med försäkringsbolaget beställer vi material och i vissa fall kräver försäkringsbolagen att det skall repareras med begagnade delar.
  5. Reparationen påbörjas och vi demonterar, frilägger, riktar skador och byter ut detaljer med nya delar. Vi ombesörjer med lackering om det krävs och slutligen monteras alla detaljer, som lister, lås, knappar, stötfångare m.m.
  6. Innan du hämtar din bil gör vi en sista kontroll så att allt är i sin ordning.

 

Kontaktpersoner

Anders Isaksson

Skaderådgivare

Skadecenter, Falun

023-588 92

anders.isaksson@rebil.se

Niclas Storbacka

Skaderådgivare

Skadecenter, Borlänge

0243-25 77 83

niclas.storbacka@rebil.se

Andreas Hallgren

Skaderådgivare

Skadecenter, Borlänge

0243-25 77 92

andreas.hallgren@rebil.se

Tomas Skoog

Skaderådgivare

Skadecenter, Falun

023-588 92

tomas.skoog@rebil.se

Richard Birkoff

Skaderådgivare

Skadecenter, Borlänge

0243-25 77 92

richard.birkoff@rebil.se

Kim Lindkvist

Skaderådgivare

Skadecenter, Borlänge

0243-25 77 92

kim.lindkvist@rebil.se