Skadeanmälan

När olyckan är framme och skadan är skedd är det bra att snabbt göra en skadeanmälan till ditt försäkringsbolag. Så här går du tillväga om du har drabbats av en skada.

 

Välj ditt försäkringsbolag och gör skadeanmälan direkt:

Smidig skadeservice i mobilen

Allt du behöver för enkel och snabb skadeservice samlat i din mobil. Råkar du ut för en skada på bilen har du stor nytta av Volvias/Renaultförsäkrings app. Den är fylld med smarta funktioner och information som förenklar din skadeservice.

Skadebesiktning i mobilen

I Volvias och Renaultförsäkrings appar finns en smart funktion där du kan ta bilder på skadan med din mobil och skicka direkt till verkstaden för bedömning. Du slipper då ett första verkstadsbesök för att visa upp skadan. Förutom att du sparar tid och pengar så får detta också en positiv påverkan på miljön. Om cirka 30 procent av alla besiktningar sker via app-funktionen skulle utsläppen minska med 78 ton koldioxid per år.

Här kan du ladda ner apparna:

Renault Försäkring Volvia
AppStore AppStore
GooglePlay GooglePlay

Polisanmälan

Polisanmälan behöver du endast göra om skadan gäller stöld, djurkollision eller parkeringsskada. Läs mer om att göra en Polisanmälan här.

Hyrbil

Behöver du en hyrbil under tiden som vi reparerar din bil så ordnar vi det via Hertz! Har du en BMW eller Mercedes så samarbetar vi med Sixt.

Glasskada

Har du fått en glasskada så vänder du dig till vårt Glascenter